Crida a participar de l’enquesta per elaborar el nou Pla Local d’Igualtat

Categories General

L’Ajuntament de Martorell està elaborant el nou Pla Local d’Igualtat de Gènere que ha de guiar les polítiques municipals per aconseguir la igualtat real i efectiva entre homes i dones a la nostra població. Per poder recollir les opinions, propostes i suggeriments de la ciutadania es busca la col·laboració dels veïns i veïnes. Per això es demana que participeu responent l’enquesta en línia que trobareu aquest enllaç. La data límit per respondre l’enquesta és el proper dilluns 23 de gener.

Si us és difícil accedir a aquesta enquesta en línia o respondre-la, el proper 25 de gener, al mercat no sedentari de La Vila, es faran enquestes presencials amb acompanyament per a les persones que tinguin dificultats per connectar-se a Internet o amb la llengua i altres accions participatives per intentar recollir les visions d’homes i dones de totes les edats i perfils. També es farà enquesta presencial al mercat no sedentari de Buenos Aires el 29 de gener o el 4 de febrer, encara està per concretar.

D’altra banda, la Regidoria d’Igualtat convidarà veïns i veïnes de diferents perfils a participar de grups focals a El Círcol per recollir les seves opinions en aspectes com: Dona, discapacitat i salut mental; Dones grans; Dones de 25 a 60 anys; Homes de 25 a 60 anys, i Entitats. També duran a terme una acció específica amb joves i una altra amb infants a través del Consell d’Infants de Martorell.

Amb aquestes accions volen recopilar les aportacions ciutadanes i les diferents visions per tal d’elaborar el nou Pla Local d’Igualtat de Gènere. Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb el departament d’Igualtat de Gènere al correu elcircol@martorell.cat o bé al tel. 93 775 00 50 ext. 5212.

Font: Crida a participar de l’enquesta per elaborar el nou Pla Local d’Igualtat