Debut històric a la Sèrie A italiana del futbolista martorellenc Salva Ferrer

Categories General

El jugador martorellenc de l’AC Spezia Salva Ferrer ha disputat els primers minuts a la Sèrie A, la màxima categoria italiana. El lateral, que va segellar l’ascens amb l’AC Spezia el passat mes de d’agost, ja ha tocat a la porta de l’elit del futbol italià. I va fer-ho ahir, davant el Sassuolo, a l’estadi Dino Manuzzi amb una derrota (1-4).

Ferrer va ingressar al terreny de joc al minut 78, amb l’1 a 4 definitiu, i s’ha convertit en el primer jugador martorellenc que trepitja la categoria italiana més alta de futbol. El lateral martorellenc va donar descans a Jacopo Sala i va gaudir de la confiança del tècnic Vincenzo Italiano ja en la Sèrie A.

Ferrer va convertir-se en un dels jugadors habituals de l’11 de gala de l’AC Spezia la temporada passada, disputant 24 partits dels 29 com a titular i jugant 4 partits del playoff d’ascens. Sota la batuta de Vincenzo Italiano, ha fet el pas definitiu a la Sèrie A, que la propera jornada l’enfrontarà a l’Udinese Calcio, aquest dimecres (18.00h). Diumenge es veurà les cares amb l’AC Milan a l’estadi San Siro.

Font: Debut històric a la Sèrie A italiana del futbolista martorellenc Salva Ferrer