Dilluns es reprenen les activitats dirigides aquàtiques per adults i infants al CE La Vila

Categories General

El Complex Esportiu La Vila reprendrà, amb alguna modificació horària, les activitats aquàtiques dirigides als infants i als adults a partir del proper dilluns 8 de març. Aquest fet es deu a la flexibilització de les mesures en matèria de salut pública que implantarà la Generalitat, amb vigència des del mateix dia.

Pel que fa a les activitats aquàtiques dirigides als adults -com ara l’Aigua Salut; l’Aigua Gim; els cursets de natació; la rehabilitació i fibrosalut, entre d’altres- es reprendran des de dilluns a les piscines recreativa i de clapoteig del CE La Vila. Les franges horàries s’adaptaran a l’actual situació del toc de queda, distribuïnt-se, en sessions de 45 minuts, des de les 07.45 i fins a les 20.45h. Es poden consultar les activitats i les corresponents franges horàries en aquest enllaç .

En el cas de les activitats infantils i per a nadons, aquestes es duran a terme les tardes de dilluns a divendres -entre les 17.00 i les 19.45h- i els dissabtes, entre les 09.30 i les 13.15h. Igualment, es poden trobar les activitats en aquest enllaç .

D’altra banda, referent al Complex Integral d’Esport i Salut, el CIES, el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Martorell anuncia que amb les noves mesures del Procicat podrà ampliar el nombre de places de les activitats que hi duu a terme.

A més, aquesta setmana s’han reprès les activitats dirigides presencials de New Dance i Ioga al Pavelló de Can Cases, i l’activitat presencial de la Gent Gran al Pavelló Esportiu Municipal. En aquest darrer cas, serà a partir de dilluns vinent.

Les activitats es portaran a terme amb totes les mesures de seguretat establertes pel Procicat. Al mateix temps, s’informa als usuaris i usuàries que, als espais interiors, és obligatori l’ús de la mascareta en tot moment, fins i tot per a la pràctica esportiva, excepte en les activitats aquàtiques.

Per qualsevol dubte o aclariment, es pot contactar a través del correu sap@martorell.cat.

Font: Dilluns es reprenen les activitats dirigides aquàtiques per adults i infants al CE La Vila