Dilluns obre el servei d’Aula d’Estudis a la Biblioteca Martorell

Categories General

Des del dilluns 9 de maig i fins al 22 de juny, es posa en marxa l’Aula d’Estudis a la Biblioteca Martorell. En aquesta ocasió, el servei es durà a terme durant 45 dies seguits per a que els estudiants de totes les edats preparin els exàmens o treballs de final de curs.

Les regidories de Cultura i de Joventut de l’Ajuntament de Martorell tornen a posar en funcionament l’Aula. En aquesta ocasió, amb l’horari unificat durant tota la setmana: els matins i tardes de dilluns a diumenge, els matins de 10.00 a 14.00h i les tardes de 16.00 a 20.30h.

“Posem a disposició un lloc incomparable, amb un ambient de treball extraordinari, taules i espai suficient per treballar amb llum i climatització òptima, per a que la gent hi estigui a gust”, destaca la tècnica de la Biblioteca Martorell, Josefina Canals.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca

L’Aula d’Estudis va destinada a la preparació dels exàmens i treballs de final de curs dels estudiants, tant dels instituts, universitats o provinents de serveis formatius de persones adultes. “La Biblioteca s’obre a gent de totes les edats, que necessiten un ambient de treball per preparar-se la recta final del curs 2021-22”, comenta la bibliotecària.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca

L’Aula d’Estudis facilita unes instal·lacions equipades amb WiFi, endolls per ordinadors portàtils i tablets, mobiliari i il·luminació còmodes, i bona climatització. Es tracta d’un servei que es duu a terme dos cops l’any: just després de les vacances de Nadal i abans de les d’estiu.

Font: Dilluns obre el servei d’Aula d’Estudis a la Biblioteca Martorell