Dissabte es bategen carrers de La Sínia dedicats als Fills Predilectes de Martorell

Categories General

Aquest dissabte 28 d’octubre, l’Ajuntament de Martorell farà un bateig de carrers al nou barri de La Sínia. Aquestes vies es dedicaran als Fills Predilectes de Martorell: Jaume Muxart -de manera pòstuma-, Montserrat Campmany, Màrius García, Salvador Esteve i Josefina Cortadella. L’esdeveniment s’iniciarà a les 12.00h i constarà de la descoberta de cada placa, parlaments i un brindis final.

Montserrat Campmany -proclamada Filla Predilecta l’any 2010-, Màrius García (2016), Salvador Esteve (2021) i Josefina Cortadella (2022) seran presents a l’acte, acompanyats de les seves famílies i amistats. Tots ells participaran en la descoberta de la placa que els dedica una avinguda, carrer o passatge al nostre poble.

L’alcalde Xavier Fonollosa apunta que “pretén ser un acte simpàtic i de reconeixement de tot un poble a un seguit de persones que al llarg de tota la seva vida han treballat incansablement per millorar-lo, cadascú des de la seva òptica”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Fonollosa destaca que ara és un bon moment per a fer-lo: “Quan vam posar els noms als carrers del barri, aquest s’estava urbanitzant encara. Ara ja comença a haver-hi edificis i hi ha algun dels carrers que fins i tot ja té entrada a domicilis”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

A més, es fa coincidir amb l’estada a casa nostra, durant aquests dies, de la missionera Josefina Cortadella. “Ella està passant ara una temporada a Martorell, però aviat tornarà cap a l’Àfrica. Per això hem programat l’acte ara, perquè volíem comptar amb ella”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

L’acte és obert a tothom i, a més de la descoberta de cadascuna de les quatre plaques amb el nom dels homanatjats, hi haurà parlaments, un brindis i un pica-pica.

The post Dissabte es bategen carrers de La Sínia dedicats als Fills Predilectes de Martorell appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Dissabte es bategen carrers de La Sínia dedicats als Fills Predilectes de Martorell