Divendres clou el cicle de comèdia ‘screwball’ amb ‘Un remolc llarguíssim’

Categories General

L’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural acollirà aquest divendres, 14 de gener, a les 19.00h, una nova sessió del Cineclub del Diable, amb el metratge del clàssic Un remolc llarguíssim . És el quart i últim film del cicle de comèdia screwball que projecta l’entitat.

Dirigida per Vincente Minelli, Un remolc llarguíssim (EEUU, 1953) centra el seu argument en Nick, un jove enginyer que viatja constantment a causa del seu treball i qui és persuadit per la seva núvia Tacy per a comprar una caravana i passar en ella la seva lluna de mel.

Durant el viatge no els hi deixaran de passar situacions de lo més esborrajades, com una tempesta en el desert o la col·lecció de pedres que Tacy va acumulant en el remolc. “Poc a poc el viatge es converteix en un desastre total i ens deixa moments de molt de riure”, explica Anna Lati, membre de Cinema del Diable.

Anna Lati, membre de Cinema del Diable

Els actors que interpreten al duo protagonista, Desi Arnaz i Lucille Ball, van ser també parella a la realitat i junts van protagonitzar diverses pel·lícules i ficcions, a més de crear la seva pròpia productora, Desilu Productions. Una d’aquestes ficcions és I Love Lucy , “una de les comèdies americanes més influents de l’època”, diu Lati.

Anna Lati, membre de Cinema del Diable

La reserva d’entrades es pot fer a través del web entrades.martorell.cat . El preu és de 3 euros per l’accés general i gratuït per als socis del Cineclub del Diable.

Font: Divendres clou el cicle de comèdia ‘screwball’ amb ‘Un remolc llarguíssim’