Dones que alcen la veu. Yolanda Sala Zamudio – 50 anys

Categories General

Descriu la seva infància com especial. Va néixer amb una discapacitat física i això va fer que gran part dels seus primers anys de vida els passés entre metges i fisioterapeutes, en comptes d’estar jugant com fan les criatures. Amb tot, la Yolanda assegura que va tenir molta sort del caliu de la seva família i d’escolaritzar-se amb infants sense discapacitat.

Quan estava a punt d’acabar l’EGB, un professor va dir als seus pares que ella no tenia la capacitat per estudiar el BUP. No podia anar més errat. La Yolanda va anar a parar a la FP d’administració. A poc a poc, va endinsar-se en el món laboral fins que va presentar-se a unes oposicions al Patronat de Martorell, on va aconseguir la feina que encara conserva. Mentre treballava, va començar a estudiar Empresarials a la UB. Sa mare l’acompanyava cada dia amb el cotxe fins a la Diagonal i entre la família s’organitzaven per anar-la a buscar.

En els últims anys també ha estudiat, a través de la UOC, Administració i Direcció d’Empresa i Ciències del Treball i ara fa el Grau de Gestió i Administració Públiques. Creu que el fet de no poder fer certes coses a nivell físic, l’han portada a centrar-se en estudiar, que li agrada. Conserva amistats dels diferents estudis i etapes vitals i és una dona amb una gran capacitat per fer sentir bé els altres i donar el millor d’ella mateixa per fer-los feliços.

Es defineix com una persona valenta amb una gran força de voluntat, constant per aconseguir el que es proposa i amb molta força per aixecar-se.

“Brindo perquè puguem veure la llum cada dia i intentem ser una mica més feliços”.

Font: Dones que alcen la veu. Yolanda Sala Zamudio – 50 anys