Educació ajorna la preinscripció i matriculació de tots els ensenyaments

Categories General

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha ajornat tots els tràmits relacionats amb el procediment de preinscripció i matriculació de l’alumnat de tots els ensenyaments, en totes les etapes, segons ha informat a través d’un comunicat. Les cites enviades a les famílies per fer la preinscripció a l’Oficina Municipal d’Escolarització de Martorell seran reprogramades, seguint les instruccions que indiqui el Govern.

Des del Departament d’Educació s’està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme amb totes les garanties. Al mateix temps, es treballa per tal d’adequar els tràmits pensant en les circumstàncies actuals. Asseguren que s’informarà sobre el nou calendari d’actuacions tant aviat com sigui possible.

La selectivitat s’ajorna

El Ministeri d’Educació i Formació Professional, el d’Universitats, les comunitats autònomes i els rectors de les universitats van decidir dimarts l’ajornament de les proves d’accés a la universitat. El secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Lluís Baulenas, ha comunicat que amb tota probabilitat la selectivitat no es podrà fer entre el 9 i l’11 de juny com estava previst. El nou calendari es consensuarà i es fixarà en el marc de la Comissió d’Accés i Afers Estudiantils del CIC i, per tant, es prendrà una decisió col·legiada entre el Govern, les universitats i representants d’estudiants.

Font: Educació ajorna la preinscripció i matriculació de tots els ensenyaments