El absoluts de waterpolo del CN Martorell engeguen un curs incert

Categories General

La pretemporada del curs 2020-2021 per al Club Natació Martorell ja ha començat i els conjunts sèniors de waterpolo són els dos dels referents que ja han aixecat el teló. Les plantilles dirigides per David Torilo i Rafa López han estrenat el mes amb novs sessions d’entrenaments i ho han fet després de prop de mig any sense veure’s les cares.

L’absolut masculí serà la novetat del curs, amb un equip format per jugadors joves de la casa i d’altres amb més expèriència que tornen a Martorell, i després que ara fa tres anys desaparegués la plantilla masculina del club. David Torilo, que ja formava part del club, ha assumit l’encàrrec d’entrenar l’absolut rejovenit.

Sobre la plantilla, Torilo admet que la satisfacció arriba perquè el gruix de l’equip és de la casa, i veu el seu salt a la categoria absoluta com una molt bona oportunitat.

David Torilo, entrenador absolut masculí

El conjunt femení, de la seva banda, ha patit canvis de darrera hora en les seves files. A la baixa de Laia Oviedo, per motius acadèmics, s’hi han sumat les d’Aina Gobern i Xènia Font, dues absències que obligaran Rafa López a moure fitxa ràpidament per completar l’equip. Cris López, procedent del CN Barceloneta, és la cara nova del grup, tot i que ha militat durant quatre de les últimes cinc temporades al Complex Esportiu La Vila. L’entrenador martorellenc explica que preparen la pretemporada donant molt pes al factor físic.

Rafa López, entrenador absolut femení

Inici de lliga sense data

Tot i que la pretemporada per a ambdós conjunts ja ha donat el tret de sortida, la lliga regular no té dates cofnirmades, ni en masculí ni em femení. Tots dos entrenadors coincideixen a destacar la incertesa com una de les protagonistes de la campanya 2020-2021.

Rafa López destaca el mig any sense activitat alhora que explica que no saben del cert com han de planificar l’inici de la temporada.

Rafa López, entrenador absolut femení

Torilo exposa que ha trobat una dosi extra de motivació en els jugadors, que no competien des del passat mes de març.

avid Torilo, entrenador absolut masculí

Pel que fa als grups de natació, també han arrencat aquesta setmana i és previst que els d’edat benjamí i prebenjamí ho facin el dilluns 14 de setembre.

 

 

Font: El absoluts de waterpolo del CN Martorell engeguen un curs incert