El ‘Carpe Birrem’, novetat d’una Fira de fires

Categories General

El ‘Carpe Birrem’, la fira de la cervesa artesana, serà la principal novetat temàtica d’una Fira de Primavera que comptarà amb diverses fires dins seu. Des de les 11.00 i fins la una de la matinada, tant aquest dissabte com diumenge, parades de cerveses de producció artesanal i productes gastronòmics s’ubicaran al capdamunt de la rambla de Les Bòbiles. Les altres fires d’aquest cap de setmana es dediquen al comerç, la indústria, l’artesania, la gastronomia, l’oci infantil i la música.

Una desena d’estands, expositors i food trucks composen la primera edició del ‘Carpe Birrem’ els dies 27 i 28 d’abril, integrada dins la Fira de la Indústria i del Comerç. La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Turisme de l’Ajuntament de Martorell, Rosa Cadenas, destaca que “amb el ‘Carpe Birrem’ volem donar més sentit a la gastronomia i afegir una fira més temàtica, en la que es donaran a conèixer cerveses i menjars artesans”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç de l’Ajuntament de Martorell

Aquesta és la principal novetat d’una Fira de Primavera “plural, en la que tots els barris i zones del nostre poble podran gaudir d’activitats, ja que hi haurà la Fira de la Indústria i del Comerç; la Fira d’Artesania i de Comerç Local; la Fira del Joc Infantil; la Fira de la Gastronomia i la Fira del Vinil”.

Totes elles, com explica Cadenas, estaran connectades gràcies a un trenet “que farà passeigs per a que tothom pugui anar als diversos estands”. Les parades seran a la plaça de Frederic Duran, a la rambla de les Bòbiles a l’alçada del Mercat Municipal, a El Progrés i a l’aparcament del Vapor.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç de l’Ajuntament de Martorell

El ‘Carpe Birrem’ s’integra dins una Fira del Comerç i la Indústria que s’estendrà per la rambla de les Bòbiles i la de Pep Ventura, mostra de comerços, serveis i indústria oberta els dos dies de 10.00 a 20.00h.

A la plaça de l’Església també hi ha fira, tant dissabte com diumenge. En aquest cas, la del Vinil, amenitzada amb les sessions de DJ Kolom -de 12.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00h-.

També a La Vila, a tomb de la representació de la llegenda del pont del Diable, dissabte 27 arriba la 8a Fira Gastronòmica -de 20.00 a 01.00h al passeig del Quarter- un tast de plats amb essència martorellenca i gust de llegenda.

Diumenge 28, al carrer de Francesc Santacana i fins la plaça de les Germanes Maestre s’hi aplegarà la tradicional Fira d’Artesania i Comerç Local. Una mostra de productes artesans i comerç de proximitat, de 10.00 a 20.00h.

I també diumenge, els més petits i les seves famílies tenen una cita amb la Fira del Joc i l’Oci Familiar a l’aparcament del Vapor. Es tracta d’un compendi de jocs i activitats per a infants de fins a 14 anys.

 

The post El ‘Carpe Birrem’, novetat d’una Fira de fires appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: El ‘Carpe Birrem’, novetat d’una Fira de fires