El CB La Mercè presenta els seus equips de la temporada 2023-24 amb dues novetats

Categories General

El Club Bàsquet La Mercè ha presentat aquest dissabte al Pavelló Esportiu Municipal els seus equips de la temporada 2023-2024. Durant l’acte han desfilat els més de 140 jugadors i jugadores que formen part de l’entitat blau cel. A la presentació hi ha assistit l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i els regidors Gerard Mimó, Mario Céspedes i Jordi Amat.

Després de la presentació tan especial de la temporada passada, pel 30è aniversari del club, s’ha tornat a aplicar la mateixa fórmula. Amb la pista plena de llum amb els colors representatius del CB La Mercè, els diferents equips han anat desfilant davant de les seves famílies i acompanyats dels seus entrenadors i entrenadores.

Pel que fa als conjunts que formen el club, hi ha alguna novetat respecte a la temporada passada. Per aquest any el CB La Mercè té 10 equips federats, dels quals s’estrena un sènior masculí -que competeix a la categoria de 3a Territorial- i un equip de veteranes amb moltes ganes de passar bones estones. Cal remarcar que l’entitat també continuarà tenint l’equip de l’Escola de Bàsquet.

La presidenta del CB La Mercè, Laura del Amo, s’ha mostrat molt satisfeta i ha assegurat que “entre tots els membres de la junta cada vegada ho intentem fer millor i amb més bàsquet”.

També ha volgut destacar que “l’Escola de Bàsquet està en creixement i que aquest any som un equip més que l’any passat. Encara que el CB La Mercè és un club petit “per nosaltres significa molt. És senyal que estem en projecció i que encara ens queden molts més anys per gaudir de bàsquet”, afegia.

Laura del Amo, presidenta CB La Mercè

Patrícia Martín, vicepresidenta del CB La Mercè, s’ha mostrat molt contenta per la incorporació de dos nous equips al club i pel creixement de l’Escola de Bàsquet. “El sènior masculí va començar a néixer al final de la temporada passada i els jugadors són tots coneguts del club”. També ha explicat que va ser l’encarregada de formar l’equip de veteranes.

La intenció del CB La Mercè es continuar creixent, sobretot pel que fa a la base. “Seria meravellós tenir una Escola de Bàsquet amb molts nens i tenir més equips base, però és molt complicat i s’ha de treballar molt”, explicava Patrícia Martín.

Patrícia Martín, vicepresidenta CB La Mercè

Durant aquesta temporada el CB La Mercè reprendrà les trobades de les escoles de bàsquet i, el pròxim mes de juny, tornarà a organitzar el torneig de 3×3 solidari amb l’ONG Mans Mercedàries.

The post El CB La Mercè presenta els seus equips de la temporada 2023-24 amb dues novetats appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: El CB La Mercè presenta els seus equips de la temporada 2023-24 amb dues novetats