El CB La Mercè presenta els seus nou equips i la nova Escola de Bàsquet

Categories General

El Club Bàsquet La Mercè ha presentat aquest migdia els seus nou equips en competició de cara a la temporada 2022-23. Ho ha fet al Pavelló Esportiu Municipal, en una cita en la que han desfilat els prop de 110 jugadors i jugadores que formen part de l’entitat blau cel. Hi ha assistit el regidor d’Esports, Gerard Mimó, i el regidor de Cultura, Andreu González.

Els diferents equips del CB La Mercè han anat apareixent sobre el parquet de la instal·lació esportiva. Es tracta dels quatre equips femenins (el Sots 21, el cadet, l’infantil i el mini), els quatre masculins (el junior, l’infantil i els dos equips mini), i un equip mixte en la categoria pre mini. A més, l’entitat disposa d’una Escola de Bàsquet, que s’està creant i que ha format un equip.

La presidenta del CB La Mercè, Laura del Amo, ha destacat la satisfacció de comptar “amb tots els equips força plens pel que fa a plantilles” i amb la incorporació “de dos nous equips femenins, que suposen per nosaltres un gran goig i il·lusió per seguir potenciant l’esport femení”.

També ha subratllat “els valors que inculquem als equips de base, que pugen com una família, ja que molts dels integrants van junts a l’escola i també comparteixen aquest esport”. Com a objectiu de la temporada es marquen “gaudir del bàsquet, dels companys, de les victòries i de les derrotes”.

Laura del Amo, presidenta CB La Mercè

L’acte ha tingut un aire especial. En primer lloc, perquè a causa de la pandèmia no s’havia pogut celebrar els dos darrers anys. D’altra banda, perquè enguany el club celebra els 30 anys d’història.

“Per commemorar aquesta efemèride, el passat 18 de juny, vam fer un torneig 3×3 solidari en el que van recaptar 400 euros a benefici de l’ONG Mans Mercedàries. També vam ser presents a la Festa Major, instal·lant una barra de bar en els concerts del carrer de Josep Vilar”, ha recordat.

A més, van confeccionar una samarreta commemorativa dels 30 anys i van organitzar, durant la darrera Festa del Roser, el 26è Trofeu Vila de Martorell Memorial Jordi del Amo de categoria mini.

Laura del Amo, presidenta CB La Mercè

Del Amo valora molt positivament aquestes tres dècades de vida del club club, tot i que “es troba a faltar la gran quantitat d’equips que teníem, ja que érem un club més gran i amb altres recursos que ens donaven un cop de mà. Tot i així, estem molt orgullosos dels equips que tenim”.

Font: El CB La Mercè presenta els seus nou equips i la nova Escola de Bàsquet