El CB Martorell entrenarà durant el mes de juliol per preparar-se abans de la pretemporada

Categories General

El Club Bàsquet Martorell ha tornat aquest dilluns als entrenaments al Pavelló Esportiu Municipal amb totes les mesures per evitar el contagi del coronavirus. Els jugadors i el cos tècnic han seguit les normes que ha proposat el club: fer ús del gel hidroalcohòlic, la mascareta, utilitzar un calçat dins el pavelló diferent al que s’ha fet servir al carrer i seguir un ordre en entrar i sortir de la pista.

La plantilla no ha estat al complet, però en les properes sessions aniran sumant-se a la rutina prèvia a la pretemporada, unes setmanes en què l’equip tornarà a la rutina i es prepararà per a un inici de lliga EBA que encara no té data definida. Les previsions apunten a que arrenqui a mitjans del mes d’octubre.

Un equip amb cares noves i d’altres de renovades

L’equip del curs 2020-2021 ha renovat el gruix de la plantilla amb què ja comptava (Ivan Llull, Nil Brià, Xavi Balaguer, Jordi Pujolreu, Silvestre Esteves, Sergi Solé, Robert Marsol i Jordi Oller) però ha recorregut a vells coneguts i a dues peces noves per completar el grup. Alejandro Catalán i Bernat Álvarez ocuparan les posicions de pivot i base, respectivament. A Martorell, però, arribaran també Albert Valle i Jordi Catalán, que ja havien sigut blaus fa dues temporades i que tornaran a sumar a lliga EBA.

Els martorellencs allargaran les sessions preparatòries durant tot el mes de juliol. Durant dos dies a la setmana, amb càrregues de dues hores les dues primeres setmanes i de tres les dues següents, podran fer una posada en escena primerenca. El mes d’agost descansaran i tornaran a la feina el proper 2 de setembre. L’entrenador Toni Olivares explica que han dibuixat una plantilla que pot respondre a les expectatives que la resta d’equips han posat en el seu equip.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

Sobre els entrenaments que duran a terme, Olivares explica que serviran per fer la primera presa de contacte i se la plantegen com una manera per allargar el final inesperat de la lliga, quan es trobaven en un bon moment.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

L’equip no estava al complet, però poc a poc aniran incorporant-se a les sessions que estan previstes per al mes de juliol al Pavelló Esportiu Municipal. El CB Martorell competirà al grup C de lliga EBA, un grup que enguany ha crescut fins als 36 equips arran dels ascensos des de Copa Catalunya.

 

Font: El CB Martorell entrenarà durant el mes de juliol per preparar-se abans de la pretemporada