El CB Martorell guanya a Saragossa i pren aire a la part baixa de la taula

Categories General

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va imposar-se a l’Azulejos Moncayo (66-70) i ha tornat a guanyar després de sis jornades sense fer-ho. Els martorellencs sumen ara un balanç de dues victòries i set derrotes i empaten amb l’Almozara i el CB Quart a la classificació.

Els blaus van dominar gran part del partit i una de les claus va ser el bon inici, amb 22 punts en el primer període. Els martorellencs van sentir-se molt còmodes i això els va permetre marxar al descans amb un marcador favorable. En la represa, els aragonesos van proposar alternatives defensives amb què van intentar reduir el desavantatge, però la lesió de Pablo Gracia els va perjudicar, un escenari que els de Pi van aprofitar. Tot i que el marcador es va ajustar, els martorellencs van saber-ho gestionar i van embutxacar-se un triomf balsàmic.

L’entrenador Jordi Pi admet que el bon treball durant la setmana els va ajudar a encarar el tram final del partit: “Vam saber aplicar les directrius que havíem marcat”. Els blaus rebran el filial del Bàsquet Girona el proper dissabte a casa.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

Un punt a casa

El primer equip del Club de Futbol Martorell va empatar diumenge al CE Torrent de Llops contra el CP Sarrià (1-1) en un partit on va poder guanyar amb contundència. Amb aquest empat, els de Javi Cuesta sumen 12 punts i es mantenen a la vuitena posició.

Kanta va estrenar el marcador molt aviat, quan passaven onze minuts de partit,i donava continuïtat al bon joc de l’equip. Eric Iglesias va poder convertir el segon però no va estar encertat i el marcador no es va moure. En la represa, els de Cuesta van fer un pas endavant en atac, però la fortuna no va aparèixer mentre els minuts anaven passant. Eric Iglesias va fer el segon, però l’àrbitre el va anul·lar i la resposta dels barcelonins va ser letal. Joel Mateos va batre Toni Domínguez a la sortida d’un servei de banda i va tornar a empatar el partit, que ja no va va viure més canvis a l’electrònic.

Per a l’entrenador blanc-i-vermell, Javi Cuesta, l’empat va venir de la poca solidesa en defensar bé les accions rivals i en no transformar les oportunitats que van tenir. “Hem dominat el partit però ens han penalitzat les dues àrees”, va admetre.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

Aquest empat situa els de Cuesta a la vuitena plaça, amb 12 punts, i a quatre dels llocs de la promoció d’ascens. En clau femenina, derrota del conjunt d’Iván Lorca i José Luis Serrato al camp del sant Quirze (2-1). Les vallesanes van avançar-se en el marcador, però Ainhoa Alonso va empatar tot just abans del descans. Les locals van fer el segon a mitja hora per al final i van assegurar-se tres punts en una jornada molt igualada.

Punxen contra el cuer

El primer equip del Sala5 Martorell va perdre contra el Gran Canaria (1-5), el cuer, i que no havia guanyat cap partit. La derrota deixa els vermells cinc punts fora dels llocs de perill,  malgrat tot.

Els canaris van obrir el marcador, per mitjà d’un xut que Iban Reyes no va poder blocar, i tot i la resposta de Marc Mármol, els visitants van tornar a veure porteria en una acció on el porter martorellenc va fallar. Els de Víctor González van buscar l’empat amb insistència, creant molt perill, però van fallar en les definicions.

Com a resposta, el Gran Canaria va fer el tercer i va tancar la primera meitat. En la represa, el guió va ser molt similar: el Sala5 seguia generant  perill, mentre que els canaris esperaven les oportunitats per fer més gran el seu domini. Així, els dos darrers gols dels visitants van arribar des de transicions ràpides i recuperacions en defensa. El tècnic del Sala5, Víctor González, ha admès que van oferir una mala imatge a casa: “Va ser un mal partit per part nostra”.  Els martorellencs es queden a l’onzena posició, amb 13 punts.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Doble derrota en handbol

Pel que fa als primers equips del Club Handbol Martorell, el cap de setmana no ha estat de bones notícies. En clau masculina, el primer equip va caure dissabte a la pista del CH Igualada (42-22). Els anoiencs van marcar molt aviat el ritme del partit i a base de molta efectivitat, van obrir forat en el marcador. En la represa, el conjunt local va aprofitar les errades dels de Christian Stahringer per allunyar-se en el marcador. El tècnic Christian Stahringer ha admès que es tracta d’un “cop dur”, el que van viure a Igualada.

Christian Stahringer, entrenador CH Martorell

Pel que fa a l’equip femení, el conjunt groc-i-negre va perdre contra l’Handbol Sant Joan Despí (25-38), un rival directe en la lluita per la permanència. Tot i protagonitzar una primera meitat molt encertada, les groc-i-negres van perdre moltes pilotes que les visitants van aprofitar allunyar-se en el marcador. El proper cap de setmana, tots dos conjunts tindran descans.

Font: El CB Martorell guanya a Saragossa i pren aire a la part baixa de la taula