El CB Martorell perd a Esparreguera i s’acomiada de la Lliga Catalana EBA

Categories General

El primer equip del Club Bàsquet Martorell ha tancat la primera competició oficial amb una derrota a la pista del CB Esparreguera. El conjunt de Toni Olivares va perdre en l’última jornada de la fase de grups de la Lliga Catalana EBA, (64-55) contra el Club Bàsquet Esparreguera i ha esfondrat les opcions de classificar-se per a la Final a 8. Tot i perdre en l’estrena, guanyar el CB Artés la setmana pasada li donava possibilitats de ser un dels vuit finalistes. Tot passava per una derrota del CB Igualada contra els bagencs, un resultat que va donar-se, però la diferència de punts no va ser suficient. A més, el segon requisit era guanyar els esparreguerins i no van complir-lo.

Els de Toni Olivares van veure frenada la seva anotació en el tercer quart amb només 10 punts, tot i començar el partit per davant en el marcador, i en el darrer període no van poder capgirar el resultat. Coneixent els números a Igualada, i segons va admetre l’entrenador Toni Olivares, l’equip va desinflar-se.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

Els martorellencs descansaran aquesta setmana i començaran el dissabte 17 d’octubre la lliga regular contra el CB Igualada.

Debut amarg

L’estrena a la lliga 2020-2021 del primer equip del Club de Futbol Martorell va acabar amb una derrota a domicili (2-1) al camp del FC Martinenc i les mans buides al CEM Guinardó.

Els blanc-i-vermells van encaixar l’1 a 0 quan només passaven tres minuts, però hi van respondre a través d’un penal que va provocar Adrià Aguilera i que va transformar ell mateix. El capità ha haver de ser substituït al cap de pocs minuts perquè en la topada que va provocar el penal va rebre un fort impacte al tendó d’Aquil·les.

Durant la primera meitat, els de Nualart van protagonitzar les accions de perill més clares, amb un Carles Güell molt inspirat que va estavellar la pilota al pal en un xut creuat. En la represa, el guió va ser el mateix que en la primera, amb els martorellencs més actius generant ocasions i mantenint-se forts en defensa. I un dels pocs errors que van cometre, en defensa, va ser la sentència del partit: en una jugada aïllada, el local Rafel Roger va trenar una paret per batre Dani Baquero i establir el 2 a 1 definitiu.

L’entrenador Albert Nualart va admetre que no van aprofitar bé les ocasions que van generar, però avisa de l’exigència que posaran a la resta de rivals.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

La lesió d’Adrià Aguilera, de la qual encara no se’n coneix l’abast, va ser la nota més negativa de la jornada.

En clau femenina, el primer equip blanc-i-vermell va perdre també en la seva estrena. Les de Jaime Cañedo van perdre contra el CD Ribes (1-0) i jugaran al setmana vinent al Complex Esportiu Torrent de Llops.

Perden en les dues primeres jornades

El debut en lliga del primer equip masculí del Club Handbol Martorell ha estat amb derrota en la doble jornada contra el Joventut handbol Mataró. Els de Christian Stahringer van perdre 29 a 32 dissabte i 31 a 21 diumenge. Els groc-i-negres han disputat l’anada i la tornada el mateix cap de setmana, seguint el nou format de competició que ha instaurat la Federació Catalana d’Handbol, i no ha pogut endur-se cap dels quatre punts que hi havia en joc.

En l’anada, dissabte, els martorellencs van cedir en el segon temps però van retallar distàncies. En la tornada, ahir, la lesió d’Enric Utiel per trencament del nas va deixar la plantilla molt minvada i no va poder lluitar pel primer triomf del curs. Aquesta setmana tindran descans i hi tornaran en dos caps de setmana.

En clau femenina, empat per a les groc-i-negres en l’últim amistós de la pretemporada. El conjunt de Miguel Angel Interllige va igualar a 30 amb el BCN Sants i ja es prepara per al debut a Lliga Catalana. La primera jornada de la lliga 2020-2021 serà el proper dissabte davant el Balonmano Granollers.

Font: El CB Martorell perd a Esparreguera i s’acomiada de la Lliga Catalana EBA