El CB Martorell presenta els prop de 200 jugadors del nou curs

Categories General

El Club Bàsquet Martorell ha presentat aquesta tarda els catorze equips de la nova temporada i ha donat per començat, del tot, el nou curs amb un creixement moderat d’esportistes. Amb 180 jugadors i jugadores de bàsquet, suma un equip en la seva estructura, en la categoria premini.

L’acte al Pavelló Esportiu Municipal ha comptat amb la presència de l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, així com els regidors Gerard Mimó, Belén Leiva, Lluís Sagarra i Raquel Sans i el representant de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Solé. Tots ells, així com la presidenta de l’entitat, Laura Amat, ha coincidit a destacar que el club, i l’esport en general, funciona d’una manera molt similar al 2019, el darrer any abans de l’esclat de la pandèmia de coronavirus.

El club compta enguany amb un equip premini, un mini femení i un masculí, un infantil masculí, un cadet masculí, dos cadets femenins, un júnior masculí, un júnior femení, un sots25 masculí, un sènior femení i dos sèniors masculins. El primer equip milita a la lliga EBA, on està dirigit per Jordi Pi i Manu Hernández, mentre que el femení ho fa a Territorial.

Confien a seguir consolidant-se

La presidenta del club, Laura Amat, ha afirmat que enguany compten amb plantilles molt més completes que el curs passat i que és per això que han crescut en nombre de jugadors. Amat ha exposat que “ara tenim equips de fins a catorze jugadors, i això t’amplia la possibilitat de fer coses”.

Laura Amat, presidenta CB Martorell

Sobre la presentació, s’ha mostrat molt contenta de poder tornar a reunir tots els integrants de l’entitat a la pista: “és important per a nosaltres fer-la, encara que sigui austera”.

Laura Amat, presidenta CB Martorell

La tarda acabarà amb el partit del primer equip contra el Joventut Badalona, que correspon a la sisena jornada de lliga i en què els de Jordi Pi i Manu Hernández persegueixen el segon triomf del curs.

Font: El CB Martorell presenta els prop de 200 jugadors del nou curs