El Centre de Promoció Econòmica de Martorell, present al BizBarcelona i al Saló d’Ocupació

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell participa al BizBarcelona i al Saló d’Ocupació 2020 que, amb motiu de la COVID-19, se celebren de forma conjunta, del 21 al 23 de setembre al pavelló de Fira de Barcelona a Montjuïc. L’objectiu és reactivar l’activitat empresarial i emprenedora de Barcelona.

L’esdeveniment oferirà, enguany, un saló presencial i online per “col·laborar en la reactivació de negocis, en l’impuls de l’emprenedoria i en la recuperació de l’ocupació del talent local”, comenta la tècnica de Promoció Econòmica de Martorell, Carme Moles. Amb la crisi derivada de la COVID-19, “redoblen esforços per estar al costat de les persones emprenedores, autònoms i autònomes, les empreses, les pimes i les start-ups per a ajudar-les a transformar-se i adaptar-se a la nova realitat”.

Carme Moles, tènica Promoció Econòmica

La delegació martorellenca, diu Moles, “hi assistirà com a visitant per recollir recursos per als nostres emprenedors i, alhora, com a assessors voluntaris d’emprenedors dins l’estand Catalunya Emprèn de la Generalitat per ajudar-los a iniciar el seu projecte empresarial i tirar endavant, amb les majors garanties i recursos, el seu negoci”.

Carme Moles, tècnica Promoció Econòmica

El recinte allotjarà diferents espais i activitats per desenvolupar el talent. Durant els tres dies, es disposarà de punts d’assessorament personalitzat i formació amb més de 100 professionals de l’orientació a disposició del visitant, amb tallers pràctics, workshops i contactes amb empreses per accedir al món laboral o reorientar-se professionalment.

Segons Carme Moles, “una fira molt aprofitable per a aquells que han estat acomiadats o han finalitzat les seves relacions laborals i volen recollir informació per desenvolupar el seu nou projecte empresarial. Reuneix totes les tendències i solucions per a persones emprenedores, start-ups , pimes i autònoms”.

Carme Moles, tècnica Promoció Econòmica

L’espai Talent Arena, de nova creació, serà el punt de trobada de persones emprenedores, i autònomes, grans empreses i pimes amb el talent local i on es generaran oportunitats d’ocupació.

Fira de Barcelona es compromet a garantir la màxima seguretat de visitants, treballadors i tots els professionals que participen en els seus esdeveniments. Per a protegir-los al màxim ha elaborat un protocol de seguretat i prevenció, en col·laboració amb la consultora especialitzada en gestió de riscos Aon i amb l’assessorament de l’Hospital Clínic de Barcelona, que s’aplicarà durant la celebració.

A causa de les circumstàncies especials derivades de la COVID-19, l’accés serà gratuït prèvia inscripció . El registre permet accedir al saló presencialment i a les activitats online (conferències en streaming i assessorament online ). L’entrada dóna accés a l’altre sense necessitat d’acreditar-se de nou.

Font: El Centre de Promoció Econòmica de Martorell, present al BizBarcelona i al Saló d’Ocupació