El CF Martorell, amb 10 jugadors, supera el Tortosa Ebre 1-0 i ja és segon

Categories General

El CF Martorell ja és segon al grup 3 de la Primera Catalana, empatat a punts amb el Sant Ildefons. El quadre de Javi Gómez va superar 1-0 al Tortosa Ebre -únic equip que no havia perdut- en un nou matí de nervis al Torrent de Llops. Els martorellencs van patir l’expulsió de Marc Casares al minut 20, fet que va condicionar ja tot el duel. Tot i això, els blanc-i-vermells no van perdre la cara al partit i un gol de Daniel Martín a les acaballes del xoc va provocar la bogeria a la gent desplaçada al camp.

Gómez considerava “que vam tenir un error al minut 20 i això ens va fer estar 77 minuts amb 10. La primera part vam estar malament. Al descans vam poder arreglar alguna cosa, ells van jugar molt bé jugant d’un costat a l’altre, nosaltres defensàvem molt junts i esperant anar al contraatac. Després vam posar dos davanters de la banqueta, jugadors amb velocitat que van fer el gol tots dos. Hem de valorar molt aquest resultat per la forma de jugar que el Tortosa Ebre té, per les baixes que teníem i per jugar tants minuts amb un jugador menys”.

Javi Gómez, entrenador del CF Martorell

El Sala 5, per la seva part, no va poder aconseguir la quarta victòria consecutiva. L’equip rebia al O Parrulo Ferrol que, probablement, té un dels jugadors més espectaculars de la categoria: Adri Martínez. El jugador gallec va fer molt de mal al sistema defensiu dels locals. L’encontre va arribar al descans amb empat, però els visitants van resoldre millor les situacions ofensives i van emportar-se a casa el triomf per 3-6.

Adri Sánchez, tècnic del primer equip, valorava el partit: “És un equip molt directe, que fa pocs tocs. Arrisquen poc per arribar a pista contrària i fixar-te per xutar i fer una passada al segon pal. Ho havíem treballat dijous -ho sabíem- però ens van fer així tres gols. El duel sempre anava molt igualat, però ells se’n van anar de dos gols i vam haver de jugar de cinc. Ells van fer el que els hi va bé. Van ser directes quan havien de ser i van estar tranquils en altres moments. Per la nostra part hem d’intentar millorar, la setmana vinent farem més i ho farem millor”.

Adri Sánchez, tècnic del Sala 5

El CH Martorell necessitava la màgia de les IEM per guanyar de nou a la Segona Catalana, però no va ser així i van caure per 25-29. El conjunt de Christian Stahringer va xocar amb el Sant Quirze, que era el líder de la lliga. Els grocs-i-negres van fer un molt mal final de primera part, que els va deixar sense opcions a la resta del partit. Guillem Amengual va ser l’home més destacat amb 6 gols.

El preparador argentí va reconèixer que “va ser el partit més fluix del curs. Defensivament no vam estar bé. Mai vam poder estar per sobre el marcador. Sabíem que ells eren un equip molt complet, en bona dinàmica i nosaltres vam estar per sota del nostre rendiment. Ells es van allunyar a 7 gols. Al final vam treure molt orgull, amb moltes ganes. No vam poder trobar un ritme igualat. Hi ha moltes coses a corregir però res a exigir, queda molta temporada i hem de seguir lluitant.

Christian Stahringer, entrenador del CH Martorell

El femení, uns minuts abans, també tenia partit i va tenir un final molt dur. Les de Jordi Florenza van competir molt bé a un dels millors quadres de la categoria -el Cardedeu- per acabar perdent en el darrer segon per 29-30. Les amfitriones van tenir un inici somiat amb un parcial de 5-0 en els primers cinc minuts i es va mantenir quasi fins a l’últim alè. De fet, quan faltaven 10 minuts les martorellenques dominaven de sis gols a l’electrònic.

Florenza es mostrava molt decebut en finalitzar el matx per l’arbitratge: “És una derrota molt dura perquè hem perdut al darrer segon. Hem anat tot el partit guanyant i aquesta derrota fa mal. Crec que no ens mereixíem perdre amb el joc mostrat durant 50 minuts. Hem de ser durs aquest cop amb l’arbitratge perquè no ens ha deixat fer el nostre joc. No ens ha permès ni una acció de 6 metres clares i no han exclòs en cap jugadora rival. Estem molt enfadats. Ha sigut un punt d’inflexió amb elles, ha fet que elles tinguessin opcions finals per guanyar. Estic molt content amb el nostre treball, però no amb els àrbitres perquè no es correspon amb el nivell de la categoria. Una llàstima, però continuarem en aquest camí”.

Jordi Florenza, tècnic del CH Martorell femení

El CB Martorell, a més, no va poder amb l’Azulejos Moncayo (68-70). El quadre martorellenc segueix sense victòries i la dinàmica ja és preocupant: han perdut els quatre partits disputats. Els de Toni Mesa van ser dominadors tot l’encontre fins als minuts finals, però no van poder mantenir la distància a l’electrònic. Només el Joventut de Badalona -penúltim- i ells estan sense conèixer la victòria en aquesta Lliga EBA.

The post El CF Martorell, amb 10 jugadors, supera el Tortosa Ebre 1-0 i ja és segon appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: El CF Martorell, amb 10 jugadors, supera el Tortosa Ebre 1-0 i ja és segon