El CF Martorell descobreix els més de 40 equips d’una temporada on vol créixer

Categories General

El Club de Futbol Martorell ha fet desfilar aquesta tarda els 45 equips que formen la seva estructura la temporada 2022-2023. Els més de 600 futbolistes han desfilat pel camp 1 del Complex Esportiu Torrent de Llops, que tot just acaba d’estrenar-ne la gespa, i on l’entitat que presideix Rafa Garcia s’ha vestit de gala per donar per oficial l’inici del nou curs.

La jornada ha estat amenitzada per una sessió de música en directe i de sorteig de regals per als assistents, tot just abans de l’aparició dels jugadors i jugadores blanc-i-vermells, i que també han animat el públic que esperava els més de 40 equips.

Enguany, l’entitat suma dos equips de categoria sènior, sis de juvenil, set cadets, vuit infantils, onze alevins, sis benjamins i tres prebenjamins, així com l’equip de veterans i de promeses. A més, aquest curs l’entitat té onze equips femenins, una xifra que reforça la seva aposta per seguir formant joves futbolistes al CE Torrent de Llops. En total són set equips més, quatre de femenins i tres de masculins.

En aquest sentit, el president del CF Martorell, Rafa Garcia, ha expressat que “el femení es troba en un gran moment i la idea és pujar des de la base i que arribin al sènior, que estiguin formades a la base del club”. El president ha destacat el creixement que estan vivint i que apuntala la pedrera blanc-i-vermella.

Rafa Garcia, president CF Martorell

Sobre els primers mesos de lliga i la possibilitat del club de consolidar cites com torneigs base i altres competicions, Garcia ha afirmat que “estem complint els objectius i podem fer cites de prestigi a casa nostra”.

Rafa Garcia, president CF Martorell

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, acompanyat pels regidors Lluís Sagarra i Gerard Mimó, ha estat present en aquesta jornada, on ha trepitjat també la gespa i ha rebut una bufanda amb els colors blanc-i-vermells com a obsequi per part del club.

Font: El CF Martorell descobreix els més de 40 equips d’una temporada on vol créixer