El CFA obre la inscripció extraordinària per a alguna de les seves formacions

Categories General

El Centre de Formació d’Adults de Martorell (CFA) mantindrà obertes les inscripcions a algunes de les seves formacions després de tancar la preinscripció ordinària al curs 2022-2023. El 29 de juny va abaixar el teló el període en què els alumnes poden escollir els estudis amb què es formaran i ara s’enceta la inscripció extraordinària.

Els grups en què encara resten places són els d’anglès en horari de tarda, la preparació de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i el curs específic per a l’accés als cicles formatius. Les formacions de català i castellà, en canvi, són les que han completat abans les seves places.

Cada curs i formació compta amb un perfil diferent d’estudiants, que busquen uns estudis que els ajudin en el seu dia a dia, ja sigui en l’àmbit personal com en el professional. La directora del CFA, Gemma Prreño, explica que el perfil “depèn molt de l’ensenyament, podem tenir gent nouvinguda o gent autòctona que vol millorar la feina o presentar-se a unes oposicions”. En paral·lel, la franja d’edat també abasta moltes generacions.

Gemma Parreño, directora CFA

Des d’ara i fins el mes de setembre, el centre rebrà les demandes d’inscripcions extraordinàries i consultarà la seva coincidència amb les vacants que existeixin en cada formació.

El CFA oferta ensenyament de català, castellà, anglès i francès; competic, que volen facilitar l’adquisició de les competències mínimes i els conceptes bàsics en tecnologies de la informació i la comunicació per a defensar-se en la societat actual; formació instrumental per tal que les persones adultes adquireixin unes competències mínimes que els ajudin a facilitar la seva integració i participació social; educació secundària per a les persones adultes (GESO); cursos específics per a accedir als cicles formatius de grau mitjà i preparació per a les proves d’accés a cicles de grau mitjà i superior i a la universitat per a majors de 25 anys.

Font: El CFA obre la inscripció extraordinària per a alguna de les seves formacions