El Cicle Gaudí projecta divendres ‘Vasil’, una càlida història sobre l’amistat

Categories General

Reproducció de la pel·lícula Vasil aquest divendres, a les 20.00h, a la Casa de Cultura de La Vila, dins el Cicle Gaudí de l’Acadèmia de Cinema Català, amb el suport de l’associació Cinema del Diable i la Regidoria de Cultura. Les localitats es poden adquirir al portal web entrades.martorell.cat .

En Vasil és intel·ligent, carismàtic i el número 1 jugant al bridge i als escacs, però dorm al carrer d’ençà que va arribar de Bulgària. L’Alfredo, un arquitecte jubilat, l’acull a casa seva durant un temps, davant la mirada atònita de la seva filla Luisa. Els dos homes no tenen res en comú, excepte la seva passió pels escacs. Tot i les seves diferències, a poc a poc en Vasil aconseguirà trencar les barreres construïdes per l’Alfredo. I és que en Vasil té aquest do: transformar per sempre les persones amb qui es relaciona.

La cinta està dirigida i guionitzada per Avelina Prat, i interpretada per Ivan Barnev, Karra Elejalde, Alexandra Jiménez, Sue Flack, Susi Sánchez, Lorena López, Pepo Blasco i Pepa Juan. El preu de l’entrada és de 4,50 euros, anticipada general 3 euros, majors de 65 anys, Carnet Jove i socis del Club La Vanguardia tenen entrades 2×1.

Font: El Cicle Gaudí projecta divendres ‘Vasil’, una càlida història sobre l’amistat