El ciclista martorellenc Israel Núñez, vuitè en categoria Elit al Campionat de Catalunya

Categories General

El ciclista martorellenc Israel Núñez va finalitzar vuitè de la classificació en la categoria Elit i dotzè de la general en el campionat de Catalunya de BTT XCO celebrat aquest passat diumenge a Vilajuïga, a l’Alt Empordà. Núñez va acabar la cursa amb un temps d’1 hora 48 minuts i 57 segons, i va arribar a 10 minuts i 48 segons del guanyador en categoria masculina, el francès Hugo Drechou.

L’esportista del Massi Club Ciclista explicava, un cop acabada la seva participació, les característiques de la prova: “degut a la calor que feia, ha estat més dura que el normal. Hem fet 4 voltes en bucle equivalents a una de sencera, i 4 voltes senceres al circuit, amb una baixada bastant tècnica i trams de pujada per sender, amb molta pedra i molta calor”.

Israel Núñez

Tot i això, Núñez valorava de manera molt satisfactòria la seva participació: “m’he trobat bastant bé i estic molt content. Tenint en compte l’aturada que hem hagut de fer, el resultat de finalitzar vuitè de la meva categoria Elit i dotzè de la general és bo, i l’agafem amb optimisme de cara a la temporada”. Ara, el martorellenc descansarà a l’agost i espera reprendre les curses al setembre.

Israel Núñez

Organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, el Campionat de Catalunya de BTT XCO va comptar amb la participació de ciclistes d’àmbit internacional, a més dels d’àmbit català. La campiona del món de la disciplina Pauline Férrand-Prevot (Canyon-SRAM) va dominar a plaer la cursa femenina, mentre que el francès Hugo Drechou (Massi) es va endur el triomf a la masculina. Clàudia Galicia -tercera de la categoria Elit femenina- i el sots 23 Jofre Cullell -segon darrera de Drechou- es van emportar els respectius campionats de Catalunya.

Font: El ciclista martorellenc Israel Núñez, vuitè en categoria Elit al Campionat de Catalunya