El CIES ofereix un dia de prova a no abonats per tastar les activitats esportives

Categories General

El Departament d’Esports de l’Ajuntament ofereix una jornada de prova al Complex Integral d’Esport i Salut (CIES) per a persones no abonades. A partir d’aquest dilluns 13 de desembre, l’equipament esportiu obre les portes a tothom qui ho sol·liciti per a que pugui fer un tastet de totes les activitats esportives que s’hi organitzen.

‘Aquest Nadal, regala’t CIES’ és el nom de la campanya, que apropa la ciutadania a les 17 activitats esportives dirigides que es duen a terme a l’equipament, repartides en 87 sessions i que es despleguen de dilluns a dissabte en una àmplia franja horària: des de les 07.00 a les 22.00h. A més, també s’ofereix la possibilitat de començar a posar-se en forma amb la guia dels tècnics a la sala de fitness o bé relaxar-se a l’espai hidrotermal.

La jornada de prova “és una manera d’obrir les portes del CIES a tothom, per a que vingui a provar què és fer activitat física en aquest equipament. És una bona manera d’autoregalar-se o de regalar a algú en aquestes dates una experiència per iniciar el 2022 de manera activa, saludable i amb bons hàbits”, explica el tècnic d’esports Gerard Franch.

Gerard Franch, tècnic d’esports de l’Ajuntament de Martorell

Els interessats en rebre informació i aconseguir aquest dia de prova, s’hauran d’adreçar a l’oficina del mateix centre, on rebran tota la informació relacionada amb els serveis i activitats del CIES i de qualsevol altra activitat del Patronat. El CIES és al carrer de Gelida s/n, i l’horari d’atenció a l’usuari és de dilluns a divendres de 07:00 a 21.00h, i el dissabte de 09.00 a 19:30h. El telèfon de contacte és el 93 774 26 26 i el seu web, http://patronatmartorell.cat/ .

El CIES disposa d’una àmplia oferta d’activitats esportives per als seus usuaris: ciclisme indoor ; estiraments i abdominals; body power ; sumba; TBC; GAC i GAC Express; Circuit de trainning ; Cross & CIES; Pilates; Aeròbic; 3X16 FIT; Tai-xí; Ioga; Step ; Dance Remember i Càrdiobox. Es pot consultar aquí la programació .

 

Font: El CIES ofereix un dia de prova a no abonats per tastar les activitats esportives