El Club Bàsquet Martorell, amfitrió de la primera jornada de la liga 3×3

Categories General

El Club Bàsquet Martorell tindrà un protagonisme especial en la jornada d’aquest cap de setmana. Tot i que les lligues regulars tindran descans, la competició de 3×3 que promou la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) engega motors aquest cap de setmana i Martorell serà la seu del debut en la categoria de cadet masculí.

L’entitat que presideix Laura Amat presentarà un equip blau en aquest categoria i acollirà l’estrena en aquesta franja. Amb un equip format per cinc jugadors, els blaus rebran el CB Igualada i el CEP Tèrmens. En aquesta competició, la Federació Catalana de Basquetbol ha previst que tots els equips de cada grup es reuneixin cada cap de setmana en una seu i juguin tots contra tots.

En el cas del CB Martorell, la primera jornada serà al Pavelló Esportiu Municipal, on s’hi desplaçaran el CEP Tèrmens i el CB Igualada, la segona se celebrarà a Tèrmens el 19 de desembre i la tercera serà al Municipal Les Comes, a Igualada, el 8 de gener.

Per al director tècnic del CB Martorell, Felipe Aparisi, reben amb moltes ganes aquesta nova lliga i creu que treballen colze a colze amb la FCBQ, “hem volgut donar-hi molta èmfasi i ho farem a l’alçada del que demana aquesta competició”.

Felipe Aparisi, director tècnic CB Martorell

Un joc que salta als pavellons

La competició de 3×3 ha passat dels carrers a les pistes i la FCBQ ha decidit regularitzar-la en forma de lliga i amb un calendari tancat. Felipe Aparisi explica que conviurà amb la resta d’equips blaus i creu que és una bona manera de seguir al dia de l’evolució que està vivint aquest esport. L’exemple més proper per al club d’aquesta lliga és el de l’exjugador del primer equip, Nil Brià, que el curs passat va formar part de la selecció estatal en aquesta competició. Per aquest motiu, diu Aparisi, no suposa una novetat gran dins l’entitat, sinó que “els jugadors estan molt motivats i veure això ens satisfà com a club”.

Felipe Aparisi, director tècnic CB Martorell

Al Pavelló Esportiu Municipal, la competició començarà dissabte (10.30h) i l’últim partit tindrà lloc a les 11.10h, en format de partits a temps reduït.

Font: El Club Bàsquet Martorell, amfitrió de la primera jornada de la liga 3×3