El Club Bàsquet Martorell blinda una plantilla que vol aspirar a cotes ambicioses a lliga EBA

Categories General

El primer equip del Club Bàsquet Martorell tornarà a competir a la lliga EBA la propera temporada i ja ha tancat la plantilla del curs 2020-2021 sota la batuta de Toni Olivares. El conjunt martorellenc s’ha consolidat a la lliga EBA i tornarà a competir al grup C, una territorial que enguany acollirà més equips, fins a 36 (repartits en tres grups de 12 conjunts cadascun).

L’entrenador Toni Olivares va ser la primera peça renovada, segellant, així, la seva tercera temporada consecutiva, i s’ha encarregat de completar un equip que es vol fer fort a la lliga EBA. Amb vuit renovacions, l’equip mantindrà una línia molt similar a la del curs passat, la d’endurir-se des de la defensa. Els jugadors que continuen respecte el curs passat són Ivan Llull, Nil Brià, Xavi Balaguer, Jordi Pujolreu, Silvestre Esteves, Sergi Solé, Robert Marsol i Jordi Oller. Pel que fa a cares noves, Alejandro Catalán (pivot) i Bernat Álvarez (base) aterren al Pavelló Esportiu Municipal. I en el capítol de reincorporacions, l’equip blau torna a la seva essència, amb Albert Valle i Jordi Catalán per tancar la plantilla. Valle ha estat l’últim fitxatge i tornarà a vestir de blau després de militar a LEB Plata, amb el CB Prat.

Veterania al Pavelló Esportiu Municipal

La plantilla martorellenca comptarà amb una experiència a la lliga EBA i fins i tot en lligues superiors que l’avalarà en perseguir fites més ambicioses. A banda de la permanència, l’equip d’Olivares podria mirar més amunt si suma la veterania de les seves peces. Noms com els de Jordi Catalán, Xavi Balaguer, Jordi Oller es conjugaran amb els d’altres més joves, com Robert Marsol o Alejandro Catalán, buscant l’equilibri. L’entrenador Toni Olivares ha admès que han fet de la plantilla un equip difícil d’aturar, molt complet.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

Sobre el joc interior, una de les assignatures pendents de l’equip blau els últims cursos, Olivares opina que han fet un pas endavant amb les cares de la propera temporada.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

Olivares ha sentenciat que la reincorporació d’Albert Valle tancarà un equip que vol marcar diferència, i pensa que ajudarà a oferir una versió encara millor de l’equip.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

L’equip també comptarà amb Jordi Ramon, la tretzena fitxa, amb qui comptarà per sumar en la plantilla, tot i que ho farà en format 12+1, i cada jornada haurà d’haver un jugador descartat, sempre i quan no hi hagi lesions ni absències (en un partit de bàsquet només poden haver 12 jugadors inscrits). Martí Fonollà i Àlex Esteban seran baixa per a la propera temporada.

 

Font: El Club Bàsquet Martorell blinda una plantilla que vol aspirar a cotes ambicioses a lliga EBA