El Club Bàsquet Martorell presenta els 15 equips de la temporada 2023-24

Categories General

El Club Bàsquet Martorell ha presentat aquesta tarda al Pavelló Esportiu Municipal els 15 equips de la temporada 2023-24. La gradaria s’ha omplert d’afició martorellenca que ha rebut amb aplaudiments els més de 100 jugadors que ocupen les files de l’entitat. L’acte ha estat oficiat per la presidenta del CB Martorell, Laura Amat; Joan Solé, representant de la Federació Catalana de Basquetbol, i el regidor d’Esports, Gerard Mimó.

La jornada ha començat, a les 18.15h, amb el partit del Grup C de lliga EBA que ha enfrontat el Club Bàsquet Martorell amb el Joventut de Badalona B, en què la victòria ha estat pels badalonins, 53 a 67.

Després, han desfilat un per un tots els esportistes, des de categoria Mini fins a la Sènior, i també els Specials. La presidenta Laura Amat remarcava que aquest acte “és un motiu de retrobament de totes les parts implicades en el club: jugadors, staffs, junta directiva, amics, familiars, Federació, Ajuntament i patrocinadors”.

“En total som 15 equips, des dels petits fins als més grans i els Specials , tant masculí com femení, i si tot va bé, aviat tindrem un grup de veterans, formats pels pares i mares que ens van demanar poder jugar a bàsquet”.

Laura Amat, presidenta Club Bàsquet Martorell

Laura Amat valorava positivament la temporada que es presenta per al CB Martorell, tot i que admetia que “tenim molts més jugadors grans que nens, perquè els més petits potser es veuen més identificats en altres tipus d’esports”. La presidenta feia menció especial al grup Sènior, que van guanyar el cap de setmana passat: “Pel Club i per ells mateixos això va ser un incentiu per saber que sí que podem, i de moment hi ha molt bones sensacions, els recolzem a tots ells i estem encantats”.

Laura Amat, presidenta Club Bàsquet Martorell

En acabar la presentació, al Pavelló Esportiu s’ha dut a terme una exhibició de tirs a cistella.

The post El Club Bàsquet Martorell presenta els 15 equips de la temporada 2023-24 appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: El Club Bàsquet Martorell presenta els 15 equips de la temporada 2023-24