El club de Petanca Martorell tanca la temporada amb el tradicional torneig de 12 hores

Categories General

El Club de Petanca Martorell ha posat punt final a la temporada 2022-2023, aquest matí, amb el tradicional torneig de 12 hores, que enguany compleix 41 edicions. L’alcalde, Xavier Fonollosa, el regidor d’Esports, Gerard Mimó, la regidora de Joventut, Raquel Sanz, i el regidor d’Agenda Urbana, Albert Fernández, han oficiat l’entrega de premis a tots els concursants.

El torneig va començar ahir dissabte a les 18.00h i s’ha acabat aquest matí a les 09.00, amb només un descans per sopar la nit del dissabte. Enguany, s’han reunit 51 persones dividides en 18 equips, de dobletes i tripletes, tal com ha explicat Dolores Carballido, presidenta del Club Petanca Martorell. Els cinc primers posicionats han estat la tripleta de Isra, Aaron i Paco; la dobleta de Juan Tarazaga i Gregorio; Álvaro, Marta i Rubén; Jesús i David, i Germán i Palomo, per ordre.

Dolores Carballido, presidenta del Club Petanca Martorell

Aquest campionat es feia originalment de 24 hores, però des de la situació sanitària de la pandèmia, es va decidir fer les partides seguides, i reduir les hores. “Amb l’esdeveniment de les 12 h acomiadem la temporada i tenim cinc setmanes de descans per poder organitzar la lliga, que comença el dia 3 de setembre. A les 9.30 es farà el recompte de punts i s’entregaran els premis: Els cinc primers s’enduran un pernil, els posicionats entre el 6è i 10è lloc guanyaran una espatlla de porc, de l’11è al 15è hi guanyaran cinc litres d’oli d’oliva, i la resta, rebran 3 litres d’oli”, ha afirmat.

Dolores Carballido, presidenta del Club Petanca Martorell

Des de l’any 2020, el club gaudeix de la remodelació de les seves instal·lacions, ubicades al costat de l’estació Martorell Central de Ferrocarrils de la Generalitat. Allí s’han pogut desenvolupar les activitats d’anit i d’aquest matí amb espai i confort.

Font: El club de Petanca Martorell tanca la temporada amb el tradicional torneig de 12 hores