El Club Handbol Martorell presenta els 13 equips de la temporada 2023-24

Categories General

El Club Handbol Martorell ha presentat aquest diumenge a la Nau 2 de Ca n’Oliveres els seus equips de la temporada 2023-2024. L’acte ha estat presentat pel jugador i entrenador del club, Guillem Amengual. També ha estat present Jordi Florenza , president del CH Martorell.

Per aquest curs l’entitat té 13 equips, des de la categoria Prebenjamí Mixt fins a la Sènior. El president Jordi Florenza ha explicat que, tot i que les competicions ja han començat, aquest acte “és el dia per celebrar el començament de la temporada. L’objectiu és ajuntar a tot el club perquè puguin gaudir del dia i, sobretot, d’aquesta germanor que tenim entre tots”, ha remarcat el president.

Jordi Florenza, president del Club Handbol Martorell

D’altra banda, el president ha parlat sobre el terreny que va guanyant l’esport femení. Avui dia el CH Martorell, que promociona de la mateixa manera l’handbol masculí i el femení, té gairebé el mateix nombre de llicències federatives tant per noies com per nois.

“Portem vàries temporades on podríem dir que els equips femenins, amb la categoria a la mà, acaben sent més importants. Però estem molt contents amb la tasca que s’està fent des de baix i els resultats s’estan veient”, ha afegit Jordi Florenza .

Jordi Florenza, president del Club Handbol Martorell

L’acte, que ha tingut música i servei de bar, ha finalitzat amb una botifarrada popular.

The post El Club Handbol Martorell presenta els 13 equips de la temporada 2023-24 appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: El Club Handbol Martorell presenta els 13 equips de la temporada 2023-24