El Club Handbol Martorell s’adhereix al Pla d’Igualtat de la Federació Catalana

Categories General

El Club Handbol Martorell ha anunciat que s’ha adherit al Pla d’Igualtat que promou la Federació Catalana d’Handbol des d’aquesta temporada. L’aplicació d’aquest pla neix per poder impulsar polítiques amb perspectives de gènere i que siguin els clubs els que se sumin i posin en pràctica activitats i actuacions.

L’entitat dirigida per Jordi Florenza és un dels més de 30 clubs que han volgut sumar-s’hi i no han dubtat a seguir la línia en què treballa la federació. El president martorellenc explica que sumar en el Pla d’Igualtat significa seguir amb la manera de tractar els equips masculins i femenins que ja practicaven.

Jordi Florenza, president CH Martorell

El president groc-i-negre reafirma la postura del club a l’hora d’establir igualtat en els equips de noies i de nois i creu que és important fer-ho visible. De fet, la visibilitat és un dels 4 eixos en què s’aplica el pla de la federació. Els altres dos són l’equitat, la comunicació i la participació.

Jordi Florenza, president CH Martorell

La temporada 2019-2020 la primera per sumar-se al pla de la federació per part del club groc-i-negre. Des de la Federació Catalana d’Handbol es treballa per que les accions que es duguin a terme siguin reconegudes i que se’n parli de l’abast a què es pot arribar. I el CH Martorell ja n’és part implicada.

Font: El Club Handbol Martorell s’adhereix al Pla d’Igualtat de la Federació Catalana