El Club Petanca 3 Bolas s’emporta el primer lloc de la Lliga Catalana de petanca inclusiva

Categories General

L’equip del Club Petanca 3 Bolas s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana de petanca inclusiva, amb 27 punts, per davant del CP Sants (24 punts) i del CP L’Hospitalet (24 punts). L’equip format per Aarón Expósito, Emiliano Castro, Oriol Gonzales i Miguel Ángel Quesada ha estat el millor conjunt, amb 131 punts a favor i 80 en contra en les quatre jornades que s’han disputat.

La Lliga Catalana d’enguany ha comptat amb quatre jornades en què hi han pres part tripletes formades per esportistes amb i sense discapacitat física i intel.lectual d’onze clubs diferents, i la classificació ha estat ajustada fins l’última jornada. El club martorellenc n’ha estat el vencedor, amb 27 punts, i l’han seguit quatre tripletes que han empatat a 24 punts (el CP Sants, el CP L’Hospitalet i els equips A i B del Nova Lloreda).

La competició va començar el passat mes de març i durant les quatre jornades que s’han celebrat a diferents seus dels clubs participants. El bon paper dels martorellencs els ha permès proclamar-se campions, sumant una primera plaça i una segona, així com una quarta i la definitiva primera plaça en l’última jornada, que els ha dut a ser campions d’aquesta competició.

 

Font: El Club Petanca 3 Bolas s’emporta el primer lloc de la Lliga Catalana de petanca inclusiva