El Club Volei Martorell fa una donació de 300 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu

Categories General

Nova mostra de solidaritat en l’esport martorellenc per frenar el contagi del coronavirus. El Club Volei Martorell ha volgut posar el seu gra de sorra i ha fet entrega de 300 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu, que es destinaran a material per al personal sanitari del centre.

La secretària del Club Volei Martorell, Vicky García, ha explicat que “creiem que aquesta és l’única manera que, ara mateix com a entitat, tenim d’ajudar els professionals a passar aquesta crisi, ja que ells estan fent l’inhumà per tots nosaltres”.

Vicky García, secretària Club Volei Martorell

Els diners, segons ha detallat García, surten de les quotes dels jugadors, així com de les subvencions de l’administració local amb les que compten. La donació ha estat una decisió unànime de tota la família del club que ha acceptat de bon grat.

Vicky García, secretària CV Martorell

Des del Club Volei han volgut agrair l’esforç i la tasca de tot el personal assistencial i han desitjat que, amb aquest donatiu, pugui seguir prevenint els contagis de coronavirus amb l’objectiu d’aconseguir que disminueixin i, poc a poc, es recuperi una normalitat que s’ha vist anul·lada de cop.

Font: El Club Volei Martorell fa una donació de 300 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu