El CN Martorell premia els nedadors més regulars del 77è Trofeu Massana

Categories General

El Club Natació Martorell ha celebrat aquest vespre la jornada de clausura del 77è Trofeu Massana, on hi han pres part 93 nedadors de totes les categories i el qual, durant quatre divendres consecutius, ha omplert la piscina del CE La Vila d’una competició interna entre els participants del club.

Avui, a Ca n’Oliveres, l’entitat que presideix Eva Rodríguez ha fet entrega de les medalles a tots els participants i les copes als nedadors més destacats de cada categoria. En total, s’ha competit en vuit categories (natació esportiva, escola aquàtica, petits mixte, 2012-2011 masculí i femení, 2010-2009 masculí i femení, 2008-2007 masculí i femení, 2006 o més grans masculí i femení i màsters) i en cada edat s’han adaptat les proves. Durant els quatre divendres, els nedadors han tocat tots els estils amb distàncies diferents en funció de les seves edats i han pogut compartir piscina, durant alguna estona, els més grans amb els més petits del club.

Un torneig molt esperat

El mes de desembre és sinònim de Trofeu Massana per als nedadors del CN Martorell, que esperen aquesta cita les setmanes prèvies i els quals es motiven gràcies a la competició interna que viuen amb els seus companys d’equip i categoria. En aquest sentit, la presidenta del CN Martorell, Eva Rodríguez, ha dit que el club l’esperava “amb molta il·lusió, els entrenadors hi han estat molt dedicats”.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

Sobre la participació, de 93 nedadors enguany, creu que els màsters han estat un dels més destacats. “Han donat molt caliu, els nanos estan molt contents de veure’ls i els fa gràcia veure’ls”, ha exposat la presidenta sobre les diferents categories que hi prenen part.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

“Cada any l’esperen, els nedadors, i és una competició de club, té una gràcia diferent”, ha apuntat Rodríguez sobre el significat que té aquesta cita per als nedadors martorellencs de totes les edats.

Eva Rodríguez, presidenta CN Martorell

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, acompanyat pels regidors Gerard Mimó i Soledad Rosende, han fet entrega dels premis als nedadors, que han gaudit d’un aperitiu un cop finalitzat l’acte de lliurament dels guardons.

Font: El CN Martorell premia els nedadors més regulars del 77è Trofeu Massana