El CN Martorell presenta els seus equips a la Piscina d’Estiu pensant en un altre any històric

Categories General

El CN Martorell ha donat el tret de sortida a la temporada amb una presentació a la Piscina d’Estiu. El club martorellenc a poc a poc s’apropa als 100 anys d’història i busca mantenir els seus valors un curs més. També ha comparegut l’alcalde de Martorell amb diferents regidors.

Els esportistes, com ja és habitual, han desfilat per la Piscina d’Estiu, on els assistents han pogut conèixer, de primera mà, tots els equips i els entrenadors i s’han acabat reunint per fer-se la foto de grup amb el cos tècnic del club i l’alcalde i els regidors. En la secció de waterpolo femenina, un any més, Rafa López entrenarà el conjunt. Aquest curs sí que disposaran de portera, un dels problemes del curs passat.

Fa un parell de mesos, Mario Martín va agafar les regnes de l’entitat després de la llarga etapa d’Eva Rodríguez. Tots dos segueixen en contacte per fer una bona transició. De fet, va haver-hi paraules d’agraïment a Rodríguez.

Martín assegurava que “aquest any han començat amb un gran nombre d’inscripcions i això fa que pugui haver-hi més equips. Són 6 equips de waterpolo i de natació els tenim tots, unes 8 categories. Ens falta a waterpolo la categoria de benjamí, a veure si poden venir i des d’aquí els convido que passin per la piscina a provar-ho tot”.

Mario Martín, president del CN Martorell

Esportivament, el president vol “que el waterpolo mantingui la categoria -ara que ha pujat-, però el més important és que els nens s’ho passin bé. Sí que ens agrada tenir èxits pel poble, però el més rellevant és que facin esport”.

Mario Martín, president del CN Martorell

Cal destacar l’equip de Waterpolo que es va proclamar subcampió d’Espanya el 1948 o, el mateix any, la participació del martorellenc Valentí Sabaté en la selecció espanyola de Waterpolo que va jugar als Jocs Olímpics de Londres.

Font: El CN Martorell presenta els seus equips a la Piscina d’Estiu pensant en un altre any històric