El comerç de Martorell posa en marxa la venda ‘online’ dels seus productes

Categories General

L’Ajuntament de Martorell, a través de la Regidoria de Comerç, impulsa la digitalització del seu comerç local, tot proposant una eina online als comerciants per facilitar la seva presència a Internet i la venda dels seus productes o serveis. El marketplace APROP Martorell agrupa el comerç de proximitat en una única plataforma, que s’ha posat en funcionament aquesta mateixa setmana.

La nova plataforma, que inicia el seu camí amb 17 establiments adherits, suposa pel comerç local un canal directe de venda amb els consumidors, mantenint la seva botiga oberta cada dia de l’any, les 24 hores, i oferint al seus clients el servei a domicili de les compres amb l’objectiu d’incrementar el volum de negoci del comerç de proximitat amb la màxima comoditat pels ciutadans de Martorell.

L’objectiu d’aquesta plataforma és agrupar tot el comerç del municipi en una eina tecnològica de relació més propera entre el comerç i el consumidor reforçant així el teixit comercial i garantir la seva competitivitat. La plataforma facilita la presència online global dels comerços de Martorell donant l’oportunitat d’arribar a un públic més ampli oferint com a valor afegit el servei d’entrega a domicili dels productes.

L’Ajuntament de Martorell treballa per reforçar i ajudar al comerç local facilitant el contacte de les botigues de sempre amb els consumidors d’avui. La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, assegura que “és molt important que tots els comerços tinguin eines per poder vendre els seus productes de proximitat de la manera més còmoda, de la forma que prefereixin”. Per això, “fem un pas endavant per adequar el comerç a les noves tendències digitals de compra i venda”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç

La plataforma ja es troba en funcionament i ofereix als nous usuaris un descompte del 5% en la primera compra amb el codi ‘AJMARTORELL’. El marketplace agrupa en una mateixa plataforma tots el comerços de Martorell que es van sumant a l’iniciativa. Un pas més en la seva voluntat d’innovació i visibilització dels seus productes.

Font: El comerç de Martorell posa en marxa la venda ‘online’ dels seus productes