El Concurs de Fotografia de l’AEM recupera exposició i vot presencial pel Roser

Categories General

L’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) posa en marxa, des del dimecres 21 de setembre, el 31è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura. La gran novetat serà el retorn al format de votacions presencials, que es farà el dissabte 8 i el diumenge 9 d’octubre al vestíbul de Cal Nicolau, coincidint amb el Roser. En canvi, la presentació de fotografies es farà en línia, per ordre d’inscripció i fins que s’arribi a les 60 participants.

Tothom qui vulgui podrà presentar una o dues fotografies en format digital jpg o jpeg, d’una mida mínima de 2 MB i en blanc i negre o en color. Haurà d’entrar a aem.amartorell.com/participa i omplint les caselles del formulari del web. A més de les dades personals bàsiques, caldrà especificar a la casella de ‘categoria’ si la imatge opta al premi general o al de sortides AEM (on només s’admetran fotos de sortides oficials programades pel club). Ho explica el president de l’AEM, Xavi Tió.

Xavi Tió, president de l’AEM

“Participaran a concurs les primeres 60 fotografies rebudes des de les 00.00h de la nit de dimecres 21 a dijous 22 de setembre. Si no s’ha esgotat abans, el termini de presentació serà el 2 d’octubre a les 00.00h”. Ho explica Tió, qui recalca el canvi del sistema de votació popular, que tornarà a ser presencial”, com en èpoques prepandèmiques.

Xavi Tió, president de l’AEM

Exposició i votació presencials

Aquest any el club ha decidit tornar a l’exposició de les obres i la votació de caire presencial. Serà coincidint amb el segon cap de setmana del Roser al vestíbul de Cal Nicolau, el dissabte 8 d’octubre -de 10.00h a 21.00h- i el diumenge dia 9, entre les 10.00 i les 12.00h. Tothom podrà recollir una papereta de votació, observar les 60 fotografies exposades a la sala i votar les tres que més li agradin, atorgant 3,2 i 1 punt. A més, amb el vot es podrà omplir una butlleta i entrar al sorteig d’un lot excursionista.

Xavi Tió, president de l’AEM

Pel que fa als premis de la categoria general s’atorgarà un primer de 300 euros en material fotogràfic a Fotoprix; un segon consistent en un joc de motxilla, un aïllant i un val de 100 euros per gastar a Base Sayas, i un tercer que comportarà un val de 75 euros a Bio Bio Espai Natural.

A la categoria de sortides AEM es premiarà la imatge més puntuada amb dues ampliacions d’imatges en paper fotogràfic sobre foam de 50x100cm a Còpies Martorell.

L’organització sortejarà el mateix diumenge al migdia un kit excursionista -samarreta tècnica, pals i mitjons tècnics- entre tothom qui hagi participat en la votació.

Les fotografies acceptades a concurs restaran en possessió de l’AEM, que en podrà fer difusió a campanyes publicitàries, a les seves vies de comunicació i xarxes socials. Els resultats finals es publicaran al web del club i a les xarxes socials. L’entitat contactarà amb els guanyadors a l’hora de recollir els premis. Participar en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases, i qualsevol fet imprevist serà resolt per l’organització.

Font: El Concurs de Fotografia de l’AEM recupera exposició i vot presencial pel Roser