El Cor Inovyn celebra 20 anys amb un concert de Nadal per recordar els seus grans temes

Categories General

El Cor Inovyn ha iniciat les celebracions del seu vintè aniversari i aquest dissabte, a l’Auditori Joan Cererols, organitza el tradicional Concert de Nadal. Enguany, la cita porta per nom 20 anys de cor , i començarà a les 19.30h.

El cor va tornar a la plena activitat el passat setembre i, de fet, també tornarà a fer un concert amb la totalitat dels seus efectius, ja que l’any passat el concert de Nadal es va haver de celebrar tan sols amb una petita representació de sis d’ells, a causa de la situació de pandèmia.

“Ens fa molta il·lusió reprendre l’activitat i començar a celebrar els vint anys del cor, que són un número rodó”, destaca el director de la Coral Inovyn, Carles Farràs.

Carles Farràs, director de la Coral Inovyn

El concert farà que el cor interpreti les cançons més emblemàtiques dels seus 20 anys d’història, conjuntament amb temes nadalencs. “Hem preparat un repertori que hem titulat ‘Els grans èxits de la coral’ i recordarem cançons que hem cantat moltes vegades, que són del nostre repertori, molt conegudes i que ja són de la nostra identitat”, afegeix Farràs.

Carles Farràs, director de la Coral Inovyn

El concert d’aquest dissabte és la primera de les activitats que té previst celebrar el Cor Inovyn per celebrar el seu vintè aniversari.

Font: El Cor Inovyn celebra 20 anys amb un concert de Nadal per recordar els seus grans temes