El Cruyff Court de Martorell rep el torneig “Salid y disfrutad” amb el respecte per bandera

Categories General

En qüestió de dues hores i mitja, 16 partits. I tot això sense calcular la fase final. Les Carolines van acollir aquest diumenge el Torneig “Salid y disfrutad” al Cruyff Court des de les 9.00h del matí fins les 14.00h de la tarda. Van venir equips de Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts, Esplugues, Manresa, i Hospitalet de Llobregat. Era una activitat dirigida a alumnes de 6é de primària. Els campions, tant a la modalitat femenina com a la masculina, van ser els nens de Sant Vicenç dels Horts a la tanda de penals. Un final que, evidentment, va provocar les llàgrimes dels subcampions i la bogeria als vencedors.

Pati Roura, Directora de la Fundació Johan Cruyff, assegura que és un torneig que “es basa en els valors. Tots els nens tenen competitivitat, però volem focalitzar en l’importància de competir i conèixer gent”. És per això, i gràcies a que Martorell es Ciutat Europea del Esport, que pròximament el campionat esdevindrà en un torneig europeu el dia 4 de juny que tornarà a la nostra població. Aterraran aquí nens de llocs tan diferents com Anglaterra, Dinamarca i Itàlia.

Pati Roura, Directora de la Fundació Johan Cruyff

El campionat va tenir molt presència femenina: 10 dels 16 encontres de la fase prèvia que es van disputar van ser femenins. A més, Roura va destacar que” molts dels equips del torneig estatal són mixtes. No només juguen gran jugadors, també juguen escoles perquè volem donar suport als petits que vulguin jugar. Apart del trofeu de guanyador, també entreguem una altre copa: la del respecte perquè és com han de créixer el nens”.

Pati Roura, Directora de la Fundació Johan Cruyff

Ahir també es van disputar diferents semifinals regionals a diferents comarques de Catalunya i el dia 21 es jugaran les fases nacionals a Igualada. L’entrega de premis ha estat encapçalada per l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

Font: El Cruyff Court de Martorell rep el torneig “Salid y disfrutad” amb el respecte per bandera