El CV Martorell presenta els equips d’una temporada en què vol consolidar-se

Categories General

El Club Volei Martorell ha presentat aquest matí els 16 equips que formen la seva estructura en el curs 2022-2023, un organigrama en què la branca masculina s’ha consolidat després de tres anys de creixement. L’entitat que presideix Paco Esmatges viu un moment dolç en un curs on ha estrenat equipació, amb detalls de la fesomia martorellenca, i un coordinador, Carles Sanchez.

En l’acte de presentació, al qual hi ha assistit l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i els regidors Gerard Mimó, Raquel Sans, Soledad Rosende i Rosa Cadenas, tots els equips han desfilat per la pista central del Pavelló Esportiu Can Cases. La coreògrafa martorellenca Carme Vea ha fet ballar els més de 200 esportistes del club abans del tancament, que ha estat protagonitzat per l’alcalde Xavier Fonllosa i el president Paco Esmatges.

Un curs per renovar-se i consolidar-se

El Club Vòlei Martorell compta amb un sènior femení i un sènior masculí, un júnior masculí, dos juvenils femenins i un juvenil masculí, tres cadets femenins i tres cadets masculins, un infantil femení i un aleví mixte. A aquestes plantilles se sumen els grups d’iniciació, de vòlei terra i de cachibol, tretze equips en competició, en total. En aquest sentit, Esmatges ha expressat que “ja hem pogut començar a treballar, hem estrenat equipació i mascota i coordinador i estem apostant moltíssim per la pedrera”.

Paco Esmatges, president Club Volei Martorell

Sobre la figura del nou coordinador, Carles Sánchez, el president de l’entitat ha expressat que per a practicar aquest esport “es necessiten criteris molt experts, el voleibol no és un esport qualsevol i necessites una persona que tingui capacitat de coordinació” i creu que la seva arribada ha suposat “un raig de llum”.

Paco Esmatges, president Club Volei Martorell

Esmatges ha destacat els més 200 esportistes del club i ha parlat del júnior masculí, un eqip que podria donar la sorpresa aquest curs i aconseguir un ascens. “Estic sorprès perquè Martorell no arriba a 30.000 habitants i tenim molt bon nivell de voleibol”, ha confessat.

Paco Esmatges, president CV Martorell

La jornada de presentació s’ha tancat amb partits d’equips formats per jugadors i jugadores de diferents edats i amb els quals han donat la benvinguda al nou any, un 2023 que pot portar moltes alegries a l’entitat martorellenca.

Font: El CV Martorell presenta els equips d’una temporada en què vol consolidar-se