El dia 28, seminari de síntesi del cicle ‘L’Esport saludable al servei de l’educació, la cultura i la cohesió social’

Categories General

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell ja ha obert les inscripcions per al seminari de síntesi del cicle ‘L’Esport saludable al servei de l’educació, la cultura i la cohesió social’ celebrat l’any passat. La sessió se celebrarà el 28 de febrer i complementarà el treball previ de les anteriors cites del cicle, que s’emmarca en el nomenament de Martorell Ciutat Europea de l’Esport 2023 . Pretendrà generar coneixement i experiències sobre l’esport i la resta d’àmbits del seu enunciat.

La jornada desgranarà l’anàlisi de les reflexions compartides al llarg dels seminaris precedents i dels projectes explorats, de la mà de professionals de diferents àmbits i agents de territori. També es platejaran nous reptes de ciutat enfocats a millorar i transformar la societat.

Serà a partir de les 09.00h, quan es posaran en marxa les acreditacions, i mitja hora més tard, la periodista vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya Núria de José Gomar, donarà la benvinguda i presentació als assistents.

Tot seguit, es presentarà el Dossier de conclusions (1) a càrrec de diferents professionals de l’àmbit de la salut, l’educació, la cultura i la cohesió social. Després d’una pausa-cafè, a les 12.00h el director del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) Valentí Santos, parlarà de ‘Nous reptes de ciutat’.

Tot seguit, l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa farà la cloenda institucional de l’acte i s’obrirà un espai de networking amb dinar a peu dret -amb reserva prèvia- pels volts de les 13.45h.

Per apuntar-se a la sessió caldrà dirigir-se al web www.martorellciutateuropeaesport.cat i omplir el formulari corresponent.

Les diverses sessions celebrades l’any 2023

El cicle de seminaris ‘L’Esport saludable al servei de l’educació, la cultura i la cohesió social’ es va iniciar el 16 de març de 2023 amb la sessió ‘Esport i Salut: Recepta sanitària esportiva i social’. En aquella ocasió es va tractar a fons el concepte de recepta sanitària esportiva i social i es van intercanviar experiències i dubtes dels assistents.

Les trobades van continuar el 13 d’abril amb el tema ‘L’esport educatiu a temps complert i el seu impacte en la millora de les oportunitats educatives’ o la relació entre esport i educació. També es van abordar altres temàtiques, com ara els valors (29 de juny); la cohesió social (14 de setembre); les polítiques locals (19 d’octubre) o la diversitat (23 de novembre). La jornada de cloenda va tenir lloc el 14 de desembre.

The post El dia 28, seminari de síntesi del cicle ‘L’Esport saludable al servei de l’educació, la cultura i la cohesió social’ appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: El dia 28, seminari de síntesi del cicle ‘L’Esport saludable al servei de l’educació, la cultura i la cohesió social’