El femení del CN Martorell aixeca el teló de la nova temporada

Categories General

L’absolut femení de waterpolo del Club Natació Martorell ha començat aquesta setmana els entrenaments de la pretemporada i ho fa amb quatre baixes respecte la plantilla del curs passat. El conjunt dirigit per Rafa López encara desconeix el calendari d’enguany i ha arrencat la pretemporada amb sessions dins i fora de l’aigua.

La plantilla martorellenca ha viscut canvis, i és que Coral Roda, Sara Peleja, Marta Aragón i Helena Ochionero han abandonat la disciplina del Club Natació Martorell. Mentre arriben les incorporacions, que el tècnic Rafa López està buscant en equips propers, l’equip ja ah saltat a l’aigua per tal de posar-se a to físicament.

Ell mateix exposa que esperen amb ganes la nova campanya i admet que es troben en un procés de reconstrucció de la plantilla: “La temporada es presenta amb ganes, encara hem de recuperar jugadores”.

Rafa López, entrenador CN Martorell

Pel que fa al masculí, el club va anunciar el fitxatge de Manu Marcos com a entrenador del conjunt absolut i prenent el relleu a David Torilo. Però finalment no serà l’encarregat de fer-se càrrec de l’equip i l’entitat presidida per Eva Rodríguez segueix buscant-hi un substitut. Rafa López serà l’encarregat de dirigir l’absolut i el juvenil masculins mentre troben la peça de recanvi.

Font: El femení del CN Martorell aixeca el teló de la nova temporada