El Mag Edgard portarà màgia i il·lusionisme banyats de somriures

Categories General

La companyia del Mag Edgard presentarà Somriures aquest dilluns, a les 18.30h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres en la recta final dels actes de La Màgia del Nadal . A través d’un espectacle en què l’il·lusionisme demana pas, el Mag Edgard combina números de màgia amb la participació del públic i arrodoneix una actuació amb molts somriures.

L’espectacle Somriures proposa un show dinàmic i amb bon ritme i donarà motius per gaudir des de l’inici de l’obra. La companyia del Mag Edgard ha estat premiada en diferents certàmens i ha sorprès el món del teatre amb tècniques innovadores de màgia. A més, ha recorregut diferents teatres arreu d’Europa i ha treballat colze a colze amb la companyia del Mag Lari.

Per adquirir entrades d’aquest espectacle caldrà fer-ho al lloc web entrades.martorell.cat a un preu de 3 euros l’anticipada general; de 2,50 euros l’anticipada reduïda (públic jove de fins a 25 anys o públic més gran de 65 anys o pensionista); de 4 euros a la taquilla i gratuïta per als menors de 12 anys.

Font: El Mag Edgard portarà màgia i il·lusionisme banyats de somriures