El Martorell Pàdel Club comença el curs amb una nova escola de competició

Categories General

El Martorell Pàdel Club ha engegat en aquesta nova temporada l’escola de competició, dirigida per Pau Quílez i Marc Quílez i que s’enfoca a dur a terme entrenaments en grups reduïts, millorar la tècnica i la tàctica dels participants, així com a fer-los millorar en la seva presa de decisions i que suposarà una escola prèvia als partits de la lliga en què hi prendran part.

Dirigida als jugadors i jugadores més joves, els germans Quílez acompanyaran els seus membres i els faran fer un pas endavant en la seva formació com a jugadors de pàdel. Amb uns 115 jugadors a l’escola, el club ha decidit que prop d’una vintena entrin a formar part d’una escola on l’objectiu serà una lliga catalana més competitiva i que els prepari en la seva formació.

El seu responsable, Pau Quílez, ha explicat que aquesta nova escola ajudarà a fer un “salt en la qualitat” dels entrenaments i del rendiment dels jugadors, “creiem que el que fan aquests entrenaments és motivar-los”.

Pau Quílez, entrenador Martorell Pàdel Club

La presència de Marc Quílez, integrant del rànquing dels 50 millors jugadors del món, ajudarà el club i els alumnes de l’escola, així com a la resta d’entrenadors per sumar en tots els aspectes. “Suposa enriquir els alumnes i el club en general”, ha apuntat Pau Quílez.

Pau Quílez, entrenador Martorell Pàdel Club

Pau Quílez ha exposat que la decisió de tirar endavant aquesta nova escola respon a les necessitats dels jugadors. El seu nivell ha crescut, poden fer “un pas endavant” a l’hora de formar-los i preparar-los per a reptes més exigents i tot començarà en els entrenaments

Pau Quílez, entrenador Martorell Pàdel Club

El club ha adaptat les sessions d’una hora i mitja a la resta de categories per encabir tots els esportistes i que puguin preparar els seus partits.

Font: El Martorell Pàdel Club comença el curs amb una nova escola de competició