El martorellenc Genís Forns aconsegueix el segon lloc al Campionat d’Europa de trial

Categories General

El pilot martorellenc del Motor Club Micorella, Genís Forns, ha debutat en un Campionat d’Europa de trial i, pel moment, ha signat l’actuació en la categoria més alta de totes on hi ha pres part. Va ser a Pobladura de las Regueras (León) en la competició que organitza la Federació Internacional de Motociclisme i ha aprofitat aquesta prova per seguir testant el seu nivell en una temporada que està començant a un molt bon ritme.

La prova que va córrer a León ha estat l’única del campionat europeu on Genís Forns té previst córrer aquest curs. A Pobladura de las Regueras, un circuit que ja coneix (i és que ja hi ha corregut en ocasions anteriors), va tancar la prova en la segona plaça de la categoria júnior i va respondre, amb escreix, a l’exigència de la prova continental.

En aquest sentit, ha admès que la segona plaça que va aconseguir ha estat un dels premis que guarda amb millor record: “estar allà ja era un plaer, en puc estar molt orgullós, i no m‘esperava quedar segon”.

Genís Forns, pilot Micorella Motor Club

A banda del campionat europeu, Forns s’està centrant, sobretot, en el Campionat de Catalunya de Nens de Trial. Havent corregut cinc curses, és la prova on està dedicant-hi més esforços i pel moment suma tres terceres places, un quart lloc i la segona posició en la prova que es va celebrar a Esplugues de Llobregat. El martorellenc està testant el seu nivell després d’estrenar categoria, enguany a Promo vermell, i creu que “em veig bé i capaç d’arribar a tenir bons resultats”.

Genís Forns, pilot Micorella Motor Club

El pilot del Micorella combina aquestes dues proves amb el Campionat d’Espanya, on ha corregut dues proves (a Arteixo, Galícia) i l’Open de Catalunya Trial. En aquesta última, està competint una categoria per sobre de la que hi correspondria per edat, i creu que “si es pot intentar córrer més del que saps, això t’ajuda moltíssim”. El pilot de Martorell es pren aquestes curses com uns entrenaments de qualitat.

Genís Forns, pilot Micorella Motor Club

Forns ha començat el mes de maig amb la prova de Lleida que corresponia al Campionat Provincial i a través del qual segueix acumulant quilòmetres. Abans de marxar de vacances, viatjarà fins a Cantàbria per a disputar-hi el campionat d’aquesta comunitat autònoma, mentre que el mes de juny sumarà una cursa més al Campionat de Catalunya de Nens de Trial, a Corbera de Llobregat.

 

Font: El martorellenc Genís Forns aconsegueix el segon lloc al Campionat d’Europa de trial