El martorellenc Oriol Malet il·lustra un conte de fets sobrenaturals a Montserrat

Categories General

Aquest proper dissabte 6 d’abril, a les 12.00h, l’il·lustrador martorellenc Oriol Malet presentarà a l’Espai Paper d’Estrassa (carrer dels Arbres 12 d’Olesa) el seu darrer treball, que forma part del llibre La bèstia de Montserrat . Es tracta d’un conte d’Edicions Paper d’Estrassa que ha escrit Elisenda Solsona i que compta amb les il·lustracions del martorellenc. L’obra s’adreça a un públic infantil i juvenil i conté històries sobrenaturals.

Quatre amics -l’Oliva, el Marc, el Pau i l’Agnès- viuen una aventura que mai oblidaran a les pàgines de La bèstia de Montserrat . Un petit conte que posa en relació la muntanya de Montserrat amb els extraterrestres i els ovnis, i que forma part de la col·lecció Llegendes del Montserratí . Una aventura especialment dirigida cap a infants i joves.

Per Malet, “és una història molt propera, ja que passa a Olesa i s’hi esmenta Martorell”. Afegeix que “de partida juga amb les històries que sempre han pul·lulat en l’ambient sobre fets sobrenaturals o fantàstics al voltant de la muntanya”. Però tot i que “el punt de partida tingui a veure amb els avistaments a d’altres planetes, després es desenvolupa de manera diferent del que la majoria de gent podria pensar-se. El protagonista no serà marcià, sinó una altra cosa ben diferent”.

Oriol Malet, il·lustrador a ‘La bèstia de Montserrat’

L’editor és Quim Moreno i l’autora dels textos és l’Elisenda Solsona. “Una magnífica escriptora de literatura fantàstica i de terror, de la que havia tingut l’oportunitat de llegir alguna obra publicada abans”, comenta Malet.

Però, com a fet curiós, en la preparació d’aquest llibre “no he treballat amb ella. De fet, ens coneixerem personalment aquest dissabte en la presentació”, un fet que, com explica l’il·lustrador “és molt habitual en aquests casos, per molt que pugui sorprendre a la gent”.

Oriol Malet, il·lustrador a ‘La bèstia de Montserrat’

El llibre forma part de la col·lecció Llegendes del Montserratí, de l’editorial olesana. “Són uns quants volums, fets a càrrec d’il·lustradors de la comarca, destinats a un públic infantil i juvenil i de temàtica fantàstica, que tant repesquen part de l’imaginari de la comarca, de contes i de llegendes tradicionals com els inventen”.

Oriol Malet, il·lustrador a ‘La bèstia de Montserrat’

L’acte de dissabte el presentarà la prescriptora de llibres a @vidaentrellibres Laia Santís, i comptarà amb l’assitència de Malet i Solsona. Durant l’acte també es presentaran la col·lecció de postals fetes per il·lustradors olesans sobre el tema ‘Extraterrestres i Montserrat’ i es podran adquirir llibres. També es podran aconseguir en línia en aquest enllaç al preu de 18 euros.

The post El martorellenc Oriol Malet il·lustra un conte de fets sobrenaturals a Montserrat appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: El martorellenc Oriol Malet il·lustra un conte de fets sobrenaturals a Montserrat