El martorellenc Pere Miró s’atreveix amb un disc de col·laboracions gravat durant el confinament

Categories General

El saxofonista martorellenc Pere Miró estrenarà el proper mes de juliol un disc pensat i gravat durant el confinament, un àlbum de vuit temes (versions tots ells, excepte un tema propi) que es dirà Camarades  i que és previst que es presenti durant el mes de juliol. El disc acabarà de mesclar-se i produir-se als estudis d’Àmbit Produccions.

Miró ha explicat que la idea del disc va néixer durant el confinament. A priori, havia de tractar-se d’un disc en solitari, però una conversa amb el saxofonista Dani Nel·lo va desencadenar que hi convidés artistes com Pau Vidal o Héctor Martín. Miró confessa que va optar per la fórmula de col·laboracions confinades per a Camarades.

Pere Miró, saxofonista

El saxofonista martorellenc ha traslladat l’estudi de gravació a casa seva, on ha enregistrat tots els sons, i on ha hagut d’esquivar els inconvenients com altres sorolls dels veïns o els que arribessin des del carrer.

Pere Miró, saxofonista

Un homenatge a la cultura en temps de confinament

El sector cultural ha estat un dels més castigats durant els prop de tres mesos de confinament, i és que ha hagut d’aturar del tot la seva activitat i ha vist molt reduïts els ingressos. Malgrat tot, els artistes han seguit creant des de casa i amb idees que han nascut en indrets menys habituals. En aquest sentit, Pere Miró explica amb que Camarades  vol agrair els qui han estat prop seu durant el confinament. A més, s’ha decidit a crear-lo aprofitant les circumstàncies d’aquesta primera meitat del 2020.

Pere Miró, saxofonista

Pere Miró presentarà el disc a través de la plataforma Caixa de Ressonància i espera poder celebrar una presentació de manera física, tot i que encara no ha decidit on serà ni la data escollida per fer-ho.

 

Font: El martorellenc Pere Miró s’atreveix amb un disc de col·laboracions gravat durant el confinament