El masculí de waterpolo del CN Martorell guanya per partida doble i és colíder

Categories General

L’absolut masculí de waterpolo del Club Natació Martorell ha tancat la doble jornada del cap de setmana amb dos triomfs que el fan colíder, invicte en l’estrena de la temporada. L’equip està empatat amb el Barcelona Waterpolo Club amb un ple de victòries.

Amb la visita de divendres al CN Tàrraco, van superar un desplaçament exigent i van imposar-se per 9 a 18. Dissabte, a casa, contra el CN Olot, van aconseguir un 16 a 9 que els ha convertit en la segona millor defensa de la competició, amb 34 dianes encaixades.

El tècnic David Torilo parla dels dos partits exposant les diferències de cada jornada i valora el pas endavant que han fet amb una jornada intensa: “Surto satisfet del partit de dissabte i estic content”.

David Torilo, entrenador CN Martorell

Aquest dissabte rebran el CW Garraf, el cuer de la taula i un conjunt que encara no coneix la victòria aquesta temporada.

Consumen les primeres derrotes

Ha arribat la primera derrota del primer equip del Club de Futbol Martorell i va ser ahir contra la UE Rapitenca (0-1), en un partit on els martorellencs no van trobar el gol i els tarragonins van desfer l’empat inicial en la segona meitat.

En la segona meitat, la UE Rapitenca va posar molts problemes als de Javi Cuesta, però els martorellencs van optar per elaborar més els seus atacs. Qui va trobar fortuna va ser el visitant Xavi Jaime, que va aprofitar una jugada per la banda dreta de Manel i va engaltar una pilota que va batre Toni Domínguez. Els visitants van poder tornar a veure porteria, però la intervenció del porter blanc-i-vermell ho va evitar. David Olid va servir una falta al límit del temps reglamentari però no va prosperar i no va poder igualar el marcador.

El tècnic Javi Cuesta va explicar que malgrat la derrota va veure un bon treball de l’equip, “hem competit a un bon nivell”.

Javi Cuesta, entrenador CF Martorell

Amb aquesta derrota, els de Javi Cuesta són setens, amb nou punts, i la setmana vinent visitaran el camp de la UE Tàrrega, el cuer de la competició.

En clau femenina, empat a del primer equip del Club de Futbol Martorell al camp del CE Sallent (1-1), el cuer de la classificació. Les locals van avançar-se just abans del descans, però en la represa, Marta Valeriano va empatar quan només faltaven 20 minuts per al final. Aquest punt deixa les coses iguals a la taula, amb les bagenques últimes i les martorellenques un punt per sobre.

Es resisteix a domicili

En bàsquet, el primer equip del Club Bàsquet Martorell va perdre a la pista del Maristes Ademar (50-41) i encara no coneix la victòria a domicili. Els blaus no van tenir encert en els llançaments, amb 17 de 44 en tirs de dos punts i 1 de 25 en triples. Tot i la seva reacció en la segona meitat i guanyar els dos últims parcials, els de Jordi Pi no van ser capaços de tirar endavant el triomf a Badalona. Segons l’entrenador blau, van anar a contracorrents durant tot el partit i les males estadístiques en els llançaments van ser decisives.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

En futbol sala, el primer equip del Sala5 Martorell va perdre per primer cop aquest cap de setmana contra l’Escola Pia de Sabadell (3-6). Els vermells no van tenir encert i amb les poques idees que van tenir en atac van quedar a remolc d’uns vallesans que necessitaven sumar. Mario Silva va estrenar el marcador quan només passaven dos minuts de partit però els sabadellencs van aconseguir l’empat molt aviat, després d’un còrner mal defensat. L’intercanvi d’oportunitats va ser una constant fins al descans, però el conjunt visitant va aprofitar un pèrdua de pilota d’Oussama Chefrau per capgirar el marcador.

A l’inici de la segona meitat, un contraatac dels sabadellencs va fer més gran la renda i tot i que Ibai Espinosa va provocar un penal amb què escurçar distàncies, Ramon va errar el llançament. Els vermells van comptar amb més opcions per transformar el segon gol, però no estaven encertat. Víctor González va optar per jugar de 5 i Malik va fer el 2 a 4 des de la distància, tot i que la resposta de l’Escola Pia va arribar en forma de gol a només dos minuts per al final. A les acaballes va arribar un gol per a cada equip però no va inquietar la victòria visitant.

En handbol, el primer equip femení del Club Handbol Martorell va perdre a la pista del Club Handbol Vilamajor (35-27) en l’estrena de la segona volta. Les groc-i-negres encadenen ara tres derrotes.

Font: El masculí de waterpolo del CN Martorell guanya per partida doble i és colíder