El Mercat de Les Bòbiles estrena aquesta setmana l’horari d’hivern

Categories General

El Mercat Municipal Les Bòbiles ha estrenat, des d’aquesta setmana, el nou horari de tardor-hivern d’obertura de les seves instal·lacions. La tornada a l’activitat per a molts martorellencs, després del període de vacances, fa que l’horari de l’equipament s’amplii, per tal d’oferir un millor servei a la ciutadania.

Així, el Mercat obrirà portes els dilluns des de les 08.00 a les 14.00h. De dimarts a dijous, l’horari serà de matí i tarda -de 08.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00h- i els divendres al matí i a la tarda, de 08.00 a 20.00h. A més, els dissabtes, romandrà obert durant tot el matí, des de les 08.00 a les 15.00h, una hora més d’obertura al migdia.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, recorda que els nous horaris s’han dissenyat amb una doble funció o intencionalitat: “donar més facilitats als compradors i fer més fàcil la feina dels paradistes, que aquests dies estan treballant moltíssim intentant tenir-ho tot a punt per a acompanyar aquesta situació que estem vivint de la millor manera possible”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç i Promoció Econòmica

Cadenas recorda als martorellencs la importància “de comprar al Mercat de Les Bòbiles, als establiments del poble i a prop, al comerç de proximitat. Això ens garanteix una qualitat, un bon servei i un poble amb dinamisme i amb una activitat comercial forta”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç i Promoció Econòmica

El Mercat Municipal Les Bòbiles disposa d’un variat ventall de tipologies de comerços, que abarquen el sector de la carnisseria; aviram; xarcuteria; peixateria; pesca salada; fruiteria; verduleria; forn de pa i pastes; bar-cafeteria i plats cuinats.

Font: El Mercat de Les Bòbiles estrena aquesta setmana l’horari d’hivern