El Mercat Municipal Les Bòbiles evoluciona i estrena un espai dinamitzador de la seva activitat comercial

Categories General

L’Ajuntament de Martorell i l’Associació de Paradistes del Mercat Municipal Les Bòbiles han obert, aquest migdia, l’Espai Mercat. L’alcalde Xavier Fonollosa; la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas; la presidenta de l’Associació de Paradistes, Eva Gallego, així com regidors de govern i els paradistes, han assistit a la posada en marxa de l’Espai Mercat. La intenció és convertir l’equipament en un punt de trobada atractiu i  dinàmic, i que continuï sent un referent de productes de qualitat i proximitat pel consumidor.

El Mercat Municipal Les Bòbiles comença la seva transformació de futur. L’Espai Mercat, ubicat a la part central de la superfície comercial, vol ser un lloc de trobada i d’intercanvi de propostes, tant de paradistes com de la mateixa ciutadania. L’alcalde Xavier Fonollosa ha agraït als paradistes la seva predisposició per “encaixar, com sempre, les iniciatives noves” i ha afegit que “un mercat avui no només són les seves parades sinó també activitats, degustacions i moltes més coses”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Les parades del mercat, que en gran part es dediquen a l’alimentació, tenen a l’Espai Mercat una alternativa “per a presentar els seus productes d’una manera diferent i més creativa”, ha manifestat la regidora de Comerç. Cadenas diu que “és un espai multifuncional amb activitat contínua amb la intenció d’atraure més gent al mercat”.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica i Comerç

A través de tastets, experiències culinàries i demostracions de productes, l’Espai Mercat vol ser un lloc per dinamitzar l’activitat diària dels paradistes. La presidenta de l’Associació de Paradistes, Eva Gallego, espera “treure’n profit a l’espai que estava buit i que és una manera d’omplir i de cridar a la gent al mercat a través de tallers. Esperem que tingui bona recepció”.

Eva Gallego, presidenta de l’Associació de Paradistes del Mercat Les Bòbiles

En la inauguració, els comerciants han ofert suculentes degustacions dels seus productes i han servit una copa de cava a totes les persones que els han acompanyat. Un discjòquei ha amenitzat l’esdeveniment, projectant una imatge fresca i de modernitat.

En sintonia amb aquesta idea, el Mercat Municipal Les Bòbiles de Martorell ha iniciat, en els darrers mesos, una campanya de comunicació a Facebook i Instagram perquè els martorellencs coneguin tot el que ofereixen els comerciants de l’equipament.

Font: El Mercat Municipal Les Bòbiles evoluciona i estrena un espai dinamitzador de la seva activitat comercial