El Mercat Municipal Les Bòbiles obre només en horari de matí

Categories General

Des d’aquest dimecres, el Mercat Municipal Les Bòbiles obre només en horari de matí, de 9.00 a 14.00h, de dilluns a dissabtes, amb motiu de l’estat d’alarma pel coronavirus. La Regidoria de Comerç recorda que les comandes es poden encarregar via telefònica per tal d’evitar cues, esperes i desplaçaments innecessaris.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, explica que, finalment, “hem decidit obrir el Mercat Municipal només al matí, durant el temps que duri el decret de confinament, per evitar que la gent surti tant al carrer”. “Molts establiments que tenen permís per obrir en el període d’estat d’alarma ja estan optant per tancar a la tarda. Així, podem tenir més controlada l’afluència a les zones comercials. Són les decisions que anem prenent a mesura que passen els dies de confinament per tal d’aconseguir que tothom es quedi a casa”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç

Cadenas recorda que els clients poden encarregar les seves compres via telefònica o per WhatsApp, tant al Mercat Municipal com a un ampli ventall de comerços locals. El llistat de botigues que ofereixen aquest servei s’actualitza periòdicament, i es pot consultar al web i xarxes socials del Molí Empresa i de l’Ajuntament. També es pot comprar online a algunes botigues d’alimentació al marketplace APROP Martorell amb entregues a domicili. La regidora insisteix que “cal comprar amb previsió i no sortir cada dia, ja que evitar el contacte social és evitar el contagi”.

El mercat ambulant dels dimecres de La Vila, que s’estava celebrant només amb tres parades de producte fresc, ha quedat definitivament suspès des d’aquesta setmana. Segons ha informat la regidora, l’Ajuntament està valorant mantenir o no el mercat dels dissabtes a Buenos Aires amb parades de producte fresc.

Font: El Mercat Municipal Les Bòbiles obre només en horari de matí