El Ministeri de Transports adequarà l’A-2 entre Martorell i Igualada

Categories General

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana preveu una inversió de 532 milions d’euros per adequar i reformar el tram de l’autovia A-2 entre Martorell i Igualada. Així ho ha fet saber a través del Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) , on dimarts va publicar l’avantprojecte que inclou les actuacions previstes a la via, així com l’estudi d’impacte ambiental.

Entre les més destacades hi apareixen l’ampliació dels revolts més desfavorables, l’adequació de tots els enllaços i el canvi de la secció transversal per una nova secció de tres carrils per sentit. Segons ha informat l’executiu, el projecte s’ha dissenyat tenint en compte la redistribució del tràfic a la xarxa derivat de la liberalització de peatges.

A banda dels treballs més destacats, l’avantprojecte també contempla certes variants de traçat i construir un tercer tub al túnel del Bruc per al sentit Lleida, quedant dos tubs existents per donar servei en sentit Barcelona.

Segons el Ministeri, les actuacions milloraran l’accessibilitat al territori i incrementaran els nivells de seguretat i servei.

Font: El Ministeri de Transports adequarà l’A-2 entre Martorell i Igualada